Απαντα ο Σαρι

Maurizio-Sarri

Από ώρα σε ώρα άπαντα ο Σαρι  καθως οι πράσινοι αξιώνουν άμεσα την απάντηση του!

“Την Τρίτη το πρωϊ το αργότερο θα έχουμε προπονητή” διαρρέουν έγκυρες πηγές εν μοιάζει να υπάρχει και  plan B . Σε λίγες ώρες απαντά επίσημα ο Σάρι, τα θετικά σημάδια για deal.

Ο Γιάννης  Αλαφούζος εχει διαρκή επικοινωνία μαζί του. Έκανε μια μεγάλη υπέρβαση η “πράσινη διοίκηση”. Σε λίγη ώραθα ξέρουμε αν τα θετικά vibes θα γράψουν ιστορία.

Το οικονομικό, το υπέρογκο ποσό για deal, οι σημαντικές λεπτομέρειες (η αμοιβή του stuff του), το χρονικό όριο της συνεργασίας (το 2+1 χρόνια) αφήνουν τα δεδομένα να αιωρούνται σε φάση διαπραγμάτευσης.

 Ο Μαουρίτσιο Σάρι γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1959 στη Νάπολι και όπως όλη η γενιά του ήταν ευλογημένος.

Αρχικά δούλευε σε τράπεζα, και ξεκίνησε ερασιτεχνικά από τη Στία και το 2000 θα αναλάβει τη Σαν Σοβίνο την οποία την οδήγησε από τα ερασιτενχικά στη Γ Εθνική της Ιταλία.

Το 2005,ανέλαβε για πρώτη φορά στην καριέρα του την ομάδα της Serie B, Πεσκάρα, όπου παρέμεινε μια σεζόν.  Μέσα σε επτά χρόνια, περιπλανήθηκε σε ομάδες της δεύτερης και τρίτης κατηγορίας πριν από το 2012 να υπογράψει στην Έμπολι και να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι στο Καμπιονάτο και στην δόξα,

Αν τον φέρει ο Παναθηναϊκός θα έχει φέρει τον μεγαλύτερο προπονητής της ιστορίας του. Προφανώς θα έχει στην διάθεση του ένα γερό μπάτζετ για μεταγραφές από το πάνω ράφι και θα συνοδευτεί από μετακίνηση της ομάδαα στο ΟΑΚΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια