Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση στον Γιαννούλη

dimitris-giannoulis

Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει  πρόταση στον Δημήτρη Γιαννούλη που μένει ελεύθερος από την Νόριτς!

Μετά την πρόσληψη του Ντ. Αλόνσο η πρώτη προτεραιότητα στα μεταγραφικά  της ομάδας μας είναι η κάλυψη του κενού στα αριστερά όπου αποχώρησε ο Χουανκάρ!

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το «τριφύλλι» έχει προσεγγίσει εδώ και καιρό την πλευρά του αριστερού μπακ αν και ο ίδιος έχει πει πως το εξωτερικό αποτελεί προτεραιότητά του.

Σύμφωνα με το transfermarkt ο παίκτης κοστίζει σήμερα 2,8 εκ ευρώ και η αξία είναι σε πτωτική τροχιά! Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει καταθέσει στον διεθνή μπακ μια πολύ καλή πρόταση για να αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και θα παίξει στο Europa League!

Η απάντηση του παίκτη θα πρέπει να έρθει τις επόμενες ημέρες καθως ο χρόνος πιέζει την ομάδα μας, που ξεκινά προετοιμασία την επόμενη εβδομάδα και για τον πρώτο ευρωπαϊκό προκριματικό, στις 25 Ιουλίου, έχει ουσιαστικά αριστερό μπακ μόνο τον Φ. Μλαντένοβιτς, ο οποίος είναι με την εθνική Σερβίας στο euro 2024.

Ακόμη, υπάρχει κι άλλη μία περίπτωση αριστερού μπακ από την Πορτογαλία, ωστόσο, προτεραιότητα είναι ο Γιαννούλης και οι επόμενες ημέρες θα είναι καθοριστικές γύρω απ’ την υπόθεσή του! 

Οι τελικές εξελίξεις μεταφέρονται στα προσεχή 24ωρα και μετά το φιλικό της Εθνικής με τη Μάλτα την ερχόμενη Τρίτη (11/06).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια