Παναθηναϊκός Το συμβόλαιο που δεν βρίσκει ο Παλασιος

palacios
 
Ένα εκατ. ευρώ ήθελε ο Σεμπαστιάν Παλάσιος από τον Παναθηναϊκό, αναρτήσεις για «έλλειψη σεβασμού» έκανε η σύζυγός του, ακόμα δεν έχει βρει ομάδα ο Αργεντινός εξτρέμ. 

Για να δούμε, στα 32 του, πού θα καταλήξει ο μοναδικός παίκτης του Τριφυλλιού με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν ο Ντιέγκο Αλόνσο (20 ματς στη μεξικανική Πατσούκα).

 

Παρεμπιπτόντως, ούτε ο 34χρονος Χουάνκαρ (από τους κορυφαίους του Τριφυλλιού στον τελικό Κυπέλλου) έχει βρει ομάδα…

*Ενδιαφέρον έχει δείξει ο Παναθηναϊκός για τον Παντελή Χατζηδιάκο, ο οποίος ανήκει απ’ το περασμένο καλοκαίρι στην Κάλιαρι. Στον Παναθηναϊκό κινούνται «αθόρυβα» για την περίπτωση του 27χρονου διεθνούς Έλληνα αμυντικού, ο οποίος ψάχνεται να αποχωρήσει απ’ τον σύλλογο της Σαρδηνίας, καθώς δεν θα έχει τον χώρο και τον χρόνο που θέλει. Και το τελευταίο διάστημα πληροφορίες απ’ την Ιταλία αναφέρουν πως υπήρξε νέος κύκλος επαφών τόσο με την πλευρά του παίκτη, όσο και με την Κάλιαρι, για το ενδεχόμενο μονοετούς δανεισμού του Χατζηδιάκου, με οψιόν αγοράς.

*Ο Παναθηναϊκός αναζητά στην αγορά δύο εξτρέμ και μια από τις περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί είναι ο
Τζόουσα Κινγκ. Ο 32χρονος εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε, ενώ έχει παίξει στην Αγγλία και είναι διεθνής με την Νορβηγία. 

πηγή: Φήμες

 

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας κάντε like κι ακολουθήστε την σελίδα μας στο Facebook

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια