Αλονσο: Έχει υπογράψει μαζί μας ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής

diego-alonso

Μπορεί να έχει μόλις 4 προπονήσεις όμως για τον Ντιέγκο Αλόνσο, ένα απ’ τα καλύτερα νέα στο φετινό Παναθηναϊκό, είναι ο πολύ υψηλός βαθμός ετοιμότητας του Νεμάνια Μαξίμοβιτς.

Ο 49χρονος προπονητής τον γνωρίζει πολύ καλά απ’ την επταετή παρουσία του στα γήπεδα της La Liga, και τον βλέπει πλέον καθημερινά στο Κορωπί. Οι φίλοι της ομάδας ίσως τον δούμε απόψε στο φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Αλλά ας θυμηθούμε και  τα λόγια του για τον Μαξίμοβιτς, κατά την επίσημη παρουσίασή του απ’ τον Παναθηναϊκό το μεσημέρι της 11ης Ιουνίου στο Νομισματικό Μουσείο:  "Επιτρέψτε μου να μην εκφράσω άποψη για παίκτες αυτή τη στιγμή. Αν και μπορώ να κάνω μία εξαίρεση για εκείνον. Έχει υπογράψει μαζί μας ένα μεγάλος ποδοσφαιριστής. Έχει τα χαρακτηριστικά που ψάχνουμε" είχε πει τότε ο Ουρουγουανός τεχνικός.

maximovic

Προσαρμόζεται πολύ γρήγορα κι εύκολα

Ο "Μάξι" μπήκε στις προπονήσεις πριν λίγες ημέρες κι απ’ την πρώτη προπόνηση του στο "τριφύλλι" υπενθύμισε πως είναι ένας παίκτης που ήρθε για να κάνει την διαφορά και να ανεβάσει επίπεδο τη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού.

Προσαρμόζεται πολύ εύκολα στις απαιτήσεις του ποδοσφαιρικού στυλ του Αλόνσο, έχει πολύ καλή επαφή με τον προπονητή και "μαθαίνει" αρκετά γρήγορα την υπόλοιπη ομάδα. Άμεσα έδειξε πως δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να βρει τα πατήματά του και να αφομοιώσει σε απόλυτο βαθμό το παιχνίδι της ομάδας. 

Θέλει τίτλους:

Απ’ τις πρώτες συζητήσεις που είχε μαζί του ο Αλόνσο, έγινε αντιληπτό πως -εκτός όλων των άλλων- έχει απέναντί του έναν παίκτη κλάσης, με πολύ υψηλά κίνητρα για να παίξει ξανά στην Ευρώπη μετά από 4 χρόνια και να διεκδικήσει τίτλους με τον Παναθηναϊκό. Ότι δηλαδή του έλειψε τα προηγούμενα χρόνια στη Χετάφε κι αποφάσισε να το αναζητήσει στους "πράσινους".

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας κάντε like κι ακολουθήστε την σελίδα μας στο Facebook και στο X

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια