Μπότεφ-Παναθηναϊκός: Κανάλι, ώρα, τηλεοπτική μετάδοση

jeremejef

Παρότι θα μπορούσε να έχει κερδίσει με πιο ευρύ σκορ, ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη επί της Μπότεφ Πλόβντιβ με 2-1 και έχει προβάδισμα για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι παίκτες του Ντιέγκο Αλόνσο ήταν αρκετά καλοί και για 70 λεπτά ο Παναθηναϊκός φαινόταν να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι του με την Μπότεφ με δύο γκολ Γερεμέγεφ (8’) και Μπακασέτα (44’ πέναλτι). Όμως ένα λάθος του Βιλένα και το γκολ του Κόροβετς αφησ ελπίδες στην Μπότεφ ενόψει της ρεβάνς.

Η ώρα που θα παίξουν Μπότεφ-Παναθηναϊκός

Ο επαναληπτικός αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη 1η Αυγούστου στις 21:00 ώρα Ελλάδος στην Φιλιππούπολη, όπου βρίσκεται η έδρα της Μπότεφ.

Το κανάλι Μπότεφ-Παναθηναϊκός

Όπως όλα τα παιχνίδια του τριφυλλιού, έτσι και το πρώτο εκτός ευρωπαϊκό παιχνίδι αναμένεται να μεταδοθεί από τις συχνότητες της Cosmotesports.

Σε περίπτωση που περάσουν, θα συνεχίσουν στον τρίτο προκριματικό του Europa League. Διαφορετικά θα παίξουν στον τρίτο προκριματικό του Conference League.

Τέλος, εφόσον το «τριφύλλι» κάνει τουλάχιστον δύο προκρίσεις, είναι δεδομένο πως θα παίζει στην Ευρώπη έως τον Ιανουάριο. Απλώς αναζητά το 3/3 για να συνεχίσει στο Europa League. 

Μάλλον με Άγιαξ αν αποκλείσει την Μπότεφ

Αν καταφέρει η ομάδα μας να περάσει στην επόμενη προκριματική φάση του UEFA Europa League θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Άγιαξ – Βοϊβοντίνα. Στον πρώτο αγώνα η ολλανδική ομάδα επικράτησε με 1-0.

Η κλήρωση έφερε στον δρόμος μας έναν ισχυρό αντίπαλο, όμως σε κάθε περίπτωση ο Άγιαξ δεν έχει την αίγλη του παρελθόντος.

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας, Βρείτε μας στο Facebook και στο twitter

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια