Γιατί ο Παναθηναϊκός άφησε εκτός ευρωπαϊκής λίστας τον Ιωαννίδη

alonso-panathianikos

Ο Παναθηναϊκός δήλωσε στην UEFA τη λίστα με παίκτες του για τον Β’ προκριματικό του Europa League και τα δύο παιχνίδια με την Μπότεφ Πλόβντιβ στις 25 Ιουλίου (ΟΑΚΑ) και 1η Αυγούστου («Stadion Hristo Botev»), στην οποία δεν περιλαμβάνεται εν τέλει ο Φώτης Ιωαννίδης.

Ο Έλληνας επιθετικός είναι ακόμη ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του στην αριστερή ωμοπλάτη έχει χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και ακολουθεί τις τελευταίες μέρες, ένα μέρος του προγράμματος της υπόλοιπης ομάδας.  Αυτό βεβαίως οι αναγνώστες μας το ήξεραν από καιρό.

Στην λίστα συμπεριλήφθηκαν  ο Ίνγκι Ίνγκασον,  και ο Τζορτζ Μπάλντοκ ενω εκτός λίστας βρίσκονται οι Ρούμπεν Περεθ, Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν.

Αναλυτικά η ευρωπαϊκή λίστα του «τριφυλλιού» αποτελείται από τους: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Κώτσιρα, Μπακασέτα, Λημνιό, Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μπάλντοκ, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ζέκα, Βιλένα, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Βέρμπιτς, Αϊτόρ, Γερεμέγεφ και Σπόραρ.

Ο Παναθηναϊκός, όπως και κάθε άλλη ομάδα έχει δικαίωμα δύο αλλαγών στη List A έως και την παραμονή του πρώτου αγώνα του με την Μπότεφ στο ΟΑΚΑ.

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας, Βρείτε μας στο Facebook και στο twitter

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια