Ικανοποίηση με την καλή εμφάνιση του Παναθηναϊκού

bakasetas-jeremejef
 
Αν και με απουσίες ο Παναθηναϊκός έκανε καλή εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας στο πρώτο φετινό φιλικό επί ελληνικού εδάφους.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο εμφανίστηκε ικανοποιημένος μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού με 3-1 επί της ΑΕΚ Λάρνακας στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote-TV:

 

Αλόνσο:  Οι δηλώσεις μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ Λάρνακας

«Νομίζω κάναμε καλή δουλειά σε έναν αγώνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας. Ο στόχος είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να παρακολουθούμε τους παίκτες.  

Θα πω καταρχάς, ότι είμαι χαρούμενος με τη προσήλωση και τον τρόπο που παίξανε οι παίκτες μου. Είχαμε καλή επίθεση, καλούς συνδυασμούς. Αυτό μου δίνει κάποια ηρεμία.

Περιμένουμε κι άλλους παίκτες και θέλουμε να ”δέσουμε”. Ζήτησα πίεση ψηλά, κάθετες μπαλιές και καλό έλεγχο. Αυτό το είδαμε σήμερα και μακάρι να το συνεχίσουμε και να το κρατήσουμε καθόλη τη διάρκεια της περιόδου. 

alonso


Μου αρέσει πάντοτε να βρίσκομαι κοντά στους παίκτες, δίνω κατευθύνσεις σε όλη την ομάδα και στον καθένα ξεχωριστά.»
 

Καλή εμφάνιση

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση σε σχέση με τα όσα έδειξε επί αυστριακού εδάφους. Με δύο γκολ του Μπακασέτα κι ένα του Βαγιαννιδη κέρδισε την ΑΕΚ Λάρνακας με 3-1.
 
Αυτογκόλ ο Μλαντένοβιτς. Ντεμπούτο για τον Μαξίμοβιτς, ξεχώρισε ο Αράο που ήταν πανταχού παρόν και μαζί με τους Βαγιαννιδη και Γερμεγιεφ έβγαλαν όλο το ματς.

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας κάντε like κι ακολουθήστε την σελίδα μας στο Facebook και στο X

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια