Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει παίκτη των 12 εκ ευρώ

 


Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την μεταγραφική βόλτα στις βιτρίνες, και μία από τις περιπτώσεις που έχει δει για τα άκρα της επίθεσης είναι ο 24χρονος Πορτογάλος, Ζότα Σίλβα.

Ο 24χρονος Πορτογάλος άσος, παρότι δεξιοπόδαρος, αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός εξτρέμ, αλλά κατά περιστάσεις μπορεί να καλύψει και το δεξιό άκρο της επίθεσης. Ο Σίλβα ανήκει στην Γκιμαράες με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2025 και η αξία του σύμφωνα με το Transfermarkt είναι στα 12 εκατ. ευρώ.

Το συμβόλαιό του λήγει το επόμενο καλοκαίρι, επομένως από τον ερχόμενο Ιανουάριο θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί ελεύθερα με όποια ομάδα επιθυμεί, αν δεν ανανεώσει με τον πορτογαλικό σύλλογο.

Την περσινή σεζόν, ο Ζοάο Πέδρο Περέιρα Σίλβα, όπως είναι το πλήρες του όνομά του, αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας, έχοντας 11 γκολ και 6 ασίστ. Επίσης, συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία 11αδα της χρονιάς για την Primeira Liga.

Για την ώρα ο Παναθηναϊκός κοιτάζει από μακριά και η πιθανότητα υποβολής πρότασης σε παίκτη αυτής της αξίας δεν θεωρειται ρεαλιστική, πάρα μονό εάν εισρεύσουν χρήματα στα ταμεία της ομάδας από κάποια  μεταγραφή στον Ιωαννίδη,  Τσεριν κλπ

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας, Βρείτε μας στο Facebook και στο twitter

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια