Παίκτη του Παναθηναϊκού κοιταζει η Μάριμπορ

chokaj338

Την απόκτηση του Ενίς Τσοκάι από τον Παναθηναϊκό εξετάζει η Μάριμπορ. Η σλοβένικη ομάδα αποκλείστηκε από τα προκριματικά του Europa League και κινείται για την ενίσχυσή της, με το  Αλβανό χαφ να είναι στις πρώτες επιλογές, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Μπλαζ Βρχόβατς.

Ο 25χρονος μέσος είχε δοθεί δανεικός στην Όσιγιεκ στο δεύτερο μισό της προηγούμενης σεζόν, ενώ η πολυκοσμία στη μεσαία γραμμή των «πρασίνων» ίσως του δείξει την πόρτα της εξόδου. Η Μάριμπορ πάντως ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Τσοκάι δανεικό και όχι με μεταγραφή.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της Ekipa24 αναφέρει: «Ο Τσοκάι πήγε στον Παναθηναϊκό από την Λοκομοτίβα έναντι ενός εκατ. ευρώ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει σοβαρό χρόνο συμμετοχής. Τώρα ψάχνει για ένα νέο σύλλογο που θα του έδινε την ευκαιρία να παίζει πιο τακτικά.

Στη Μάριμπορ μπορεί να έρθει μόνο ως δανεικός, καθώς το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο ατζέντης του Τσοκάι, Άντριαν Αλιάι, που εκπροσωπεί και τον προπονητή της Μάριμπορ Άντε Σίμουντσα θα μπορούσε να παίξει καθοριστικό ρόλο στην πιθανή άφιξη του παίκτη».

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας, Βρείτε μας στο Facebook και στο twitter

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια