Παναθηναϊκός: Η εσωτερική «μεταγραφή» του Αλόνσο

diego-alonso

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς η εσωτερική «μεταγραφή

Ο Παναθηναϊκός με την Μποτεφ μπορει να μην έφτασε σε ένα σκορ ασφαλείας και να "μπούκωσαν" την επικαιρότητα οι αποδοκιμασίες στον Βιλένα, όμως ένας δικός του παίκτης ξεχώρισε για την απόδοση του. Ο Φίλιπ Τζούρισιτς έκανε τα πάντα: σκόραρε (αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ), κέρδισε πέναλτι, είχε δοκάρι, έκανε εκπληκτικές ντρίμπλες, έφτιαξε φάσεις για τους συμπαίκτες και γενικά ήταν ο κορυφαίος. Θύμισε τα περσινά προκριματικά και μπορεί ήδη να γραφτεί οτι αποτελεί τον ορισμό της... εσωτερικής μεταγραφής.

Πέρσι ο Σέρβος ήταν εκπληκτικός στα καλοκαιρινά προκριματικά και έπαιξε κομβικό ρόλο στο να μπει η ομάδα σε ευρωπαϊκό όμιλο.

Η συνέχεια της χρονιάς δυστυχώς δεν ήταν η αναμενόμενη, αφού ήρθαν οι τραυματισμοί, έπεσε η ψυχολογία του και χάθηκε ο ρυθμός! Κατόπιν έπεσε θύμα της φιλοσοφίας απαξίωσης των όσων συνάντησε στο διάβα του Φατίχ Τερίμ, και βρέθηκε τελείως εκτός κάδρου.

Επί Ντιέγκο Αλόνσο έχει πάρει τα… «πάνω» του, πραγματοποίησε εξαιρετική προετοιμασία εντυπωσιάζει στο παιχνίδι με τον Ντιεγκο Αλόνσο να δείχνει να τον εμπιστεύεται!

Η ευχή όλων να είναι να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να υπολογίζεται και πάλι ως ένα από τα βασικά γρανάζια του ρόστερ σε μια δύσκολη χρονιά που αρχίζει τώρα και που ο Παναθηναϊκός τον έχει μεγάλη ανάγκη.

Άλλωστε πρόκειται όμως για έναν παίκτη που ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητά του.

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας, Βρείτε μας στο Facebook και στο twitter

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια