Παναθηναϊκός πιθανή ενδεκάδα στη ρεβάνς με την Μπότεφ

jeremejef-vagiannidis

Με λίγες αλλαγές αναμένεται να παρατάξει τον Παναθηναϊκό ο Ντιέγκο Αλόνσο στη ρεβάνς της Πέμπτης με την Μπότεφ Πλόβντιβ.



Ο Παναθηναϊκός οφείλει να προκριθεί και κυρίως να πείσει ότι βελτιώνεται κι ανεβάζει στροφές καθώς στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, όπου θα αντιμετωπίσει Άγιαξ ή Βοϊβοντίνα. 

Αν εμφανιστεί παθητικός για να προστατέψει το υπέρ του 2-1 του πρώτου αγώνα ώστε να προκριθεί, πιθανότατα δεν θα είναι αρκετό.

Από κει και πέρα το «τριφύλλι» θα έχει δύο σημαντικές απουσίες σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, καθώς Σένκεφελντ και Βιλένα έμειναν στην Αθηνα λόγω της ίωσης που τους έχει ταλαιπωρήσει. 

Ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει στην διάθεση του λύσεις για να καλύψει τα κενά, με τους Ίνγκασον και Τσέριν να είναι οι επικρατέστεροι.

Έτσι προκύπτει και η πιθανή ενδεκάδα με Ντραγκόφσκι κάτω από τα δοκάρια, Ίνγκασον και Γεντβάι στο κέντρο της άμυνας, Βαγιαννίδης και Μλαντένοβιτς θα είναι πιθανότατα τα μπακ. Αράο, Τσέριν και Μπακασέτας θα βρίσκονται στα χαφ. Μαντσίνι και Τζούριτσιτς θα είναι στα «φτερά», ενώ ο Γερεμέγεφ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Κάποια στιγμή χρόνο θα πρέπει να πάρει κι ο Τετε και ο Σπόραρ θα αντικαταστήσει τον Γερεμέγιεφ.

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας, Βρείτε μας στο Facebook και στο twitter

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια