Αρης Γάτας ο Παναθηναϊκός θα κάνει δύο ή τρεις μεταγραφές

"Η Λανς ήταν δύο-τρεις σκάλες καλύτερη και μια ομαδα με την οποία έπρεπε να γίνει μια υπέρβαση που έγινε χθες" θα πει ο δημοσιογράφος που καλύπτει τον Παναθηναϊκό για την ΕΡΑ Σπορ.

Ο Παναθηναϊκός ο έκανε τρεις ευκαιρίες κι έβαλε δυο γκολ είχε ένα κυνισμό θα λέγαμε.

Παράλληλα σε αυτό ο Παναθηναϊκός εχει έναν τερματοφύλακα όπου εχει δώσει το κάτι παραπάνω και η φάση του πέναλτι ειναι κομβική στιγμή της βραδιάς.  Ο Παναθηναϊκός όταν πλήρωσε την ρήτρα του  Ντραγκόφκι το έκανε ακριβώς γι αυτό που ειδαμε χθες το βράδυ! Για να έχει μια επιλογή κάτω από τα δοκαρια του μια επιλογη που μπορεί να του κάνει την δουλεία.

Χθες το βράδυ ο Παναθηναϊκός απόκλεισε μια ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ αυτό προσδίδει μεγαλύτερη αξία σε αυτό που συνέβη χθες βράδυ. Παράλληλα ο κόσμος έμεινε ευχαριστημένος.

Ότι πληρώνεις παίρνεις

Παρόλο που ο Αλαφούζος εχει λοιδορηθεί όσο κανένας άλλος, το καλοκαίρι έβαλε το χέρι στην τσέπη και έκανε μεταγραφές, πήρε παίκτες αύξησε την ποιότητα του ρόστερ κι αυτό ο Παναθηναϊκός το εισπράττει.

Ο Αλόνσο παίρνει μια πρόκριση που θα του δώσει μια  πίστωση χρόνου και μια ηρεμία για να μπορει να δουλέψει, να μπορέσει να εφαρμόσει το σχέδιο του στον Παναθηναϊκό. 

Ήταν μια μεγάλη βραδιά! Έχει μια μεγάλη ευκαιρία ο Παναθηναϊκός από φέτος να μπορεί να χτίσει σιγά-σιγά ξανά την ευρωπαϊκή του προοπτική ώστε να μην παλεύει κάθε χρόνο με πιο δυνατούς αντιπάλους για να μπει στους ομίλους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μεταγραφικά

Σίγουρα δυο μεταγραφές ίσως και τρεις. Σίγουρα στο 8 ίσως στο 10 κι από κει και πέρα θα δούμε τι θα γινει με τον Σπόραρ. Θα πει ο δημοσιογράφος. Ακούστε την εκπομπή:

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας, Βρείτε μας στο Facebook και στο twitter

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια