Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Λεβαδειακό για επιστροφή στις νίκες!


Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Λεβαδειακό για επιστροφή στις νίκες. Διαφορετικός σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Λανς θα παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός την Κυριακή με την Λιβαδειά. 
 
Ο Ντιέγκο Αλόνσο θα φρεσκάρει ξανά την ομάδα,  καθώς τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα και πολύ απαιτητικά. Ειναι απαραίτητο το rotation για να ανακτήσουν δυνάμεις οι παίκτες ώστε να είναι ξεκούραστοι κι ετοιμοπόλεμοι για τον αγώνα με την Λανς. Ο στόχος ειναι η επιστροφή στις νίκες την Κυριακή στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. 
 


Έτσι ο Λοντίγκιν αναμένεται να γυρίσει στην εστία ενώ στην άμυνα θα δούμε σίγουρα τον Βαγιαννίδη στα δεξιά και τον Μαξ στα αριστερά. Όσον αφορά το κέντρο της άμυνας, ο Σένκφελντ θα πάρει φανέλα βασικού με την άλλη θέση να παίζεται ενώ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και η έκπληξη με Παλμερ Μπράουν.

Στη μεσαία γραμμή ο Μαξίμοβιτς θα αγωνιστεί σίγουρα ενώ ερωτηματικό αποτελεί το τι θα κάνει ο Αλόνσο στις άλλες δυο θέσεις. Στο 8 όλα είναι ανοικτά με τον Τσέριν κι Αρράο πάντως να έχουν το προβάδισμα ενώ ο Τζούρισιτς διεκδικεί θέση στο 10.

Τέλος, στην επίθεση του Παναθηναϊκού δεξιά θα αγωνιστεί ο Μαντσίνι, αριστερά ο Πελίστρι ή και το ανάποδο και στην κορυφή ο Γερεμέγεφ. Ο  Ιωαννίδης έμεινε εκτός αποστολής για να πάρει ανάσες!

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας, Βρείτε μας στο Facebook και στο twitter

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια