Γιοβάνοβιτς από τον Παναθηναϊκό επίσημα στην Εθνική Ελλάδος

Jovanovic

Εθνική Ελλάδας: Τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή, ανέλαβε και επίσημα ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Οι δύο πλευρές είχαν φτάσει σε συμφωνία από τα μέσα Ιουνίου, με τον Σέρβο τεχνικό να αποτελεί εξ αρχής τον Νο 1 στόχο της νέας διοίκησης.

Μετά από πάρα πολλά χρόνια, η επιλογή που κάνει η Εθνική Ελλάδας για τον άνθρωπο στην άκρη του πάγκου της μοιάζει απόλυτα σωστή πριν το ξεκίνημά της καθως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα κάτσει στον «γαλανόλευκο» πάγκο

Από την εποχή του Φερνάντο Σάντος και μετά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπήκε σε μια διαδικασία εσωστρέφειας. Με τον Γκουστάβο Πογέτ φάνηκε το νερό να μπαίνει ξανά στο αυλάκι, μέχρι που ήρθε η αποτυχία και ο αποκλεισμός από το Euro 2024 κόντρα στη Γεωργία.

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού είναι από αυτούς που μπορούν να αλλάξουν το τσιπάκι στην Ελλάδα. Απόλυτα αγαπητός από όλους τους παίκτες. Ένα πρόσωπο σεβαστό προς όλος του Έλληνες φιλάθλους. Μια φυσιογνωμία, η παρουσία της οποίας στα ελληνικά γήπεδα αποτέλεσμα μνημείο αναφοράς ενάντια σε κάθε είδους τοξικότητα.

Να σημειωθεί πως το επίσημο ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την Φινλανδία για το Nations League.

 

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας, Βρείτε μας στο Facebook και στο twitter

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια