Παναθηναϊκός: "Δεν ήμασταν αρκετά γενναίοι και χάσαμε" λεει ο Γεντβάι.

jedvaj

Ο Τιν Γεντβάι μίλησε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ και ανέφερε ότι οι Πράσινοι έχασαν το ματς στο πρώτο μέρος.

Παράλληλα, ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός τόνισε πως οι παίκτες του Ντιέγκο Αλόνσο θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία με μοναδικό στόχο τη νίκη και εν συνεχεία την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κροάτης στόπερ:

Για το παιχνίδι: “Νομίζω ότι χάσαμε το ματς στο πρώτο μέρος. Δεν παίξαμε με τον τρόπο μας. Δεν ήμασταν αρκετά γενναίοι και χάσαμε κάποιες μονομαχίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι. Είχαμε ευκαιρίες, μπορούσαμε να σκοράρουμε. Παρόλα αυτά, είναι ένα παιχνίδι 180 λεπτών. Το δεύτερο μέρος θα λάβει χώρα στο Άμστερνταμ. Θα αναλύσουμε τι κάναμε λάθος και θα το φτιάξουμε. Όλα είναι ανοιχτά”.

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στο πρώτο μέρος:“Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλά και το γνωρίζουμε. Στην επανάληψη παλέψαμε και ο Άγιαξ δεν δημιούργησε μεγάλες ευκαιρίες. Γενικότερα πέρα από το γκολ είχαν ακόμη ένα καλό σουτ. Ήταν ένα παιχνίδι που η μπάλα ήταν αρκετά στη μεσαία γραμμή”.

Για τη ρεβάνς:“Φυσικά θα πάμε στο Άμστερνταμ για να κερδίσουμε. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Είμαστε πίσω με ένα γκολ και στο δεύτερο ματς θα τα δώσουμε όλα. Ελπίζουμε να επιστρέψουμε με τη νίκη”.

Για τον αγωνιστικό χώρο και το γεγονός πως φάνηκε να μην βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση: “Ο αγωνιστικός χώρος είναι ίδιος και για τις δύο ομάδες. Όπως είναι για εμάς είναι και για τους αντιπάλους. Επομένως δεν θα μιλήσω γι’ αυτό”.

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας, Βρείτε μας στο Facebook και στο twitter

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια