Παναθηναϊκός εκτεταμένο rotation με Athens Kallithea

arrao-maximovic-dragofski

Επιστροφές στον Παναθηναϊκό ενόψει του ματς με την Athens Kallithea, για την 3η αγωνιστική στη Super League (01.09.2024, 22:00).

Το σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι ταχυδυναμικό. Οι παίκτες τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι κι μοιάζουν σαν εργαλεία που χρειάζονται φόρτιση πριν από τον επόμενο αγώνα. 

Για τον λόγο αυτό οι μεγάλες ομαδες -που έχουν αγώνες κάθε 3-4 μέρες- συντηρούν κατά το δυνατόν διπλές ενδεκάδες και πολλούς παίκτες, ώστε να κανουν εκτεταμενα ροτέσιον για να ξεκουράζονται και να "φορτίζουν" αυτοί που έπαιξαν στον τελευταίο αγώνα. 

Περαιτέρω ένας κουρασμένος παίκτης, εκτός του ότι δεν θα αποδώσει, έχει και υψηλό ρισκο τραυματισμού καθως οι μύες του έχουν ταλαιπωρηθεί. Όλοι έχουμε παρατηρήσει ότι οι παίκτες που παίρνουν μέρος σε έναν αγώνα -προς το τέλος- παρουσιάζουν κράμπες λόγω της κούρασης των μυών τους.

Εκτεταμένο rotation με Athens Kallithea 

Είναι λογικό να αναμένουμε εκτεταμένο rotation  στον αγώνα του Παναθηναϊκού με Athens Kallithea στην Λεωφόρο, έτσι ώστε οι παίκτες που έπαιξαν με την Λανς να ανακτήσουν δυνάμεις και κυρίως να μην εκτεθούν σε κίνδυνο τραυματισμού.

Η προετοιμασία της ομάδας μας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Athens Kallithea έχει ήδη ξεκινήσει. Η χθεσινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε σε δύο γκρουπ, με όσους ήταν βασικοί κόντρα στους Γάλλους να κάνουν αποθεραπεία. 

Όσον αφορά στους υπόλοιπους, το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Το ευχάριστο για τον Ντιέγκο Αλόνσο ήταν η επιστροφή στις προπονήσεις των Αλεξάντερ Γερεμέγεφ και Τζορτζ Μπάλντοκ.

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας, Βρείτε μας στο Facebook και στο twitter

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια