Παναθηναϊκός Mr Goal: Αλεξάντερ Γερεμέγεφ.

jeremegef-mladenovic

Καταιγιστικός στο πρώτο 45λεπτο όπου πέτυχε τρία γκολ, ο Παναθηναϊκός ισοπέδωσε με 4-0 εκτός έδρας την Μπότεφ και με συνολικό σκορ 6-1 στα μεταξύ τους παιχνίδια σφράγισε θριαμβευτικά το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, όπου θα συναντήσει τον Άγιαξ.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο, μετά το 4-0 και την πρόκριση επί της Μπότεφ στάθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντιέγκο Αλόνσο στην κάμερα της Cosmote TV:

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήταν βασικό να ξεκινήσουμε δυνατά για να μην δώσουμε τη δυνατότητα αντίδρασης στην Μπότεφ. Είμαι χαρούμενος με το σκορ και την εμφάνιση.

Δε θα πω ότι ήταν εύκολο αλλά εμείς κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, αντιδράσαμε καλά στην πίεση και βρήκαμε τους χώρους να παίξουμε όπως θέλαμε.

Δε θα μιλήσω για τον Άγιαξ, θέλουμε να χαρούμε τη νίκη μας και μετά να κοιτάξουμε τον Άγιαξ»

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έκανε τρεις αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της Αθήνας, δίνοντας φανέλα βασικού σε Κώτσιρα, Ίνγκασον και Τσέριν. Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Ντραγκόφσκι. Αριστερός μπακ ο Μλαντένοβιτς, δεξιός ο Κώτσιρας και ο Ίνγκασον με τον Γεντβάι οι δύο στόπερ. Αράο και Τσέριν οι κεντρικοί χαφ, έχοντας μπροστά τους τον Μπακασέτα. Αριστερός εξτρέμ ο Τζούρισιτς, δεξιός ο Μαντσίνι και στην κορυφή της επίθεσης ο Γερεμέγεφ.

Ο Ντούσαν Κερκέζ από την άλλη, προτίμησε τον Μπερνάτ στην εστία. Κόντε, Τομ, Ντιαμπιατέ τριπλέτα στα στόπερ, Μπαλογιάννης αριστερός μπακ-χαφ, Μίνκοφ δεξιός. Ετό, Περέρα, Ποπόφ στη μεσαία γραμμή. Νουατσούκου και Ούτζα οι «φουνταριστοί».

Mr Goal: Αλεξάντερ Γερεμέγεφ. Δύο γκολ με υπέροχες εκτελέσεις, συμμετοχή στο τρίτο με κλέψιμο της μπάλας. Πολύ μεγάλο παιχνίδι από τον Σουηδό φορ.

MVP: Φίλιπ Τζούρισιτς. Ο Σέρβος εξτρέμ είχε συμμετοχή στο πρώτο γκολ, σκόραρε το δεύτερο και το τρίτο. Θυμίζει τον πολύ καλό, περσινό του εαυτό και γεμίζει προσδοκίες για το μέλλον.

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας, Βρείτε μας στο Facebook και στο twitter

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια