Παναθηναϊκός Πιθανή ενδεκάδα με την Λανς

pellistri-facundo

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παρατάξει μια διαφορετική ενδεκάδα κόντρα στην Λανς σχέση με αυτή που παρέταξε με τον Λεβαδειακό. 

Άλλωστε το σύγχρονο ποδόσφαιρο ειναι ταχυδυναμικό. Οι παίκτες τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι κι αντιμετωπίζονται σχεδόν σαν εργαλεία που χρειάζονται φόρτιση πριν από τον επόμενο αγώνα.

Καθώς οι μεγάλες ομαδες έχουν αγώνες κάθε 3-4 μέρες,  συντηρούν κατά το δυνατόν διπλές ενδεκάδες και πολλούς παίκτες, ώστε να κανουν εκτεταμενα ροτέσιον, να ξεκουράζονται και να "φορτίζουν" οι αυτοί που έπαιξαν στον τελευταίο αγώνα. 

Περαιτέρω ένας κουρασμένος παίκτης, εκτός του ότι δεν θα αποδώσει, έχει και υψηλό ρισκο τραυματισμού καθως οι μύες του έχουν ταλαιπωρηθεί. Ειδικότερα όλοι έχουμε παρατηρήσει ότι οι παίκτες που παίρνουν μέρος σε έναν αγώνα -προς το τέλος- παρουσιάζουν κράμπες λόγω της κούρασης των μυών τους.

Πιθανή ενδεκάδα

Μέτα το   εκτεταμένο ροτέσιον με τον Λεβαδειακό ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει στην διάθεση του αρκετούς παίκτες "φορτισμένους" και σε καλή κατάσταση και αναμένεται να παρατάξει τους:

Ντραγκοφσκι κάτω από τα δοκάρια. Από δεξιά προς αριστερά όπως επιτίθεται η ομαδα  Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς.  Στα χαφ θα σταθούν οι Αρράο, Τσέριν και ο Μπακασέτας  και μπροστά  οι Τετέ, Πελίστρι στα εξτρέμ και σέντερ φορ ο Ιωαννιδης.

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας, Βρείτε μας στο Facebook και στο twitter

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια