Παναθηναϊκός στην Κύπρο θα συνεχίσει ο Αιτόρ

aitor-maximovits

Ο 28χρονος εξτρέμ Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα διακρίθηκε ως ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας επί θητείας Γιοβάνοβιτς, σημειώνοντας μάλιστα το νικητήριο γκολ στον τελικό του Κυπέλλου εναντίον του ΠΑΟΚ.

Ο σοβαρός τραυματισμός του, σε μια χρονιά που ο Παναθηναϊκός διεκδικούσε το πρωτάθλημα, με τον Αϊτόρ να είναι πρώτος σκόρερ εκείνη την περίοδο, τον άφησε εκτός γηπέδων για αρκετούς μήνες. Όταν επέστρεψε, δυσκολεύτηκε να επανέλθει στο επίπεδο απόδοσης που είχε πριν τον τραυματισμό.

Ο Φατίχ Τερίμ δεν τον χρησιμοποίησε σχεδόν καθόλου, ενώ ο Ντιέγκο Αλόνσο τον έθεσε εκτός πλάνων. Σύμφωνα με πληροφορίες την ευκαιρία να αναζωογονήσει την καριέρα του θέλει να του δώσει ο Τσάβι Ρόκα, ο άνθρωπος που τον έφερε στον Παναθηναϊκό και τώρα βρίσκεται στην Κύπρο, ως τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο Αϊτόρ φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με την κυπριακή ομάδα, και το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν οι τυπικές λεπτομέρειες της μεταγραφής του. Ωστόσο, δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί αν θα ενταχθεί στην ΑΕΚ ως ελεύθερος ή με τη μορφή δανεισμού, κάτι που θα αποσαφηνιστεί με την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αϊτόρ κατέγραψε συνολικά 95 εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 24 γκολ και δίνοντας 15 ασίστ. Λόγω του νεαρού της ηλικίας του ειναι μάλλον αναμενόμενο ότι καποια στιγμή θα ανακάμψει δυναμικά.

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας, Βρείτε μας στο Facebook και στο twitter

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια