Άρης Γάτας Κίνδυνος με Βαγιαννίδη

gatas-vagiannidis

Στο κίνδυνο απώλειας του Γιώργου Βαγιαννίδη "τον οποίο ο Παναθηναϊκός  κινδυνεύει να τον χάσει γιατί από τον Ιανουάριο και μετά ο παίκτης μπορει να διαπραγματευθεί και να βρει ομαδα μόνος του" αναφέρθηκε ο ρεπόρτερ της ΕΡΑΣΠΟΡ Άρης Γάτας, και πρόσθεσε:

"Έχουν γινει λάθη σε αυτές τις προσεγγίσεις, ο Βαγιαννίδης ειναι από τους πιο χαμολόμισθους στην ομαδα και λαμβάνει 80.000 ευρώ ενώ ο Παναθηναϊκός πήρε τον Μπάλντοκ με 800.000

Όταν θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ο Βαγιαννίδης -είναι εύλογο- να ζητησει τουλάχιστον 800.000. Μπορεί να ζητησει και παραπάνω.

Σήμερα ο Μπάλντοκ δεν είναι στην Εθνική ενώ ο Βαγιαννίδης είναι. Ο παίκτης χάρισε στον Παναθηναϊκό ένα κύπελο και ειναι εξελίξιμος, ενώ ο Παναθηναϊκός εχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά με τον παίκτη αυτόν με κίνδυνο να τον χάσει," συμπληρώνει ο Άρης Γάτας

"Αν βγει στην αγορά ο παίκτης μπορει να βρει παραπάνω και είναι κάνα δυο ομαδες που τον καλοβλέπουν στην Ελλάδα"  θα πεί αναφερόμενος στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟΚ. 

Παράλληλα υπενθυμίζει ότι ο παίκτης είχε πρόταση από την Μποταφογκο 4,3 εκ ευρώ πριν δυο μήνες και από την Μπράγκα στα 2,6 εκ ευρώ.  Εύκολα θα βρει πρόταση από τον Γενάρη και μετά. Πάντως υπάρχει μια καθυστέρηση. Έχουν αργήσει από τον Παναθηναικό καταλήγει ο Αρης Γάτας. Ακούστε το ρεπορτάζ:

Σχόλιο prasinea: Απομένει να δούμε αν και στην περίπτωση Βαγιαννίδη θα μπει εμπρός η φάμπρικα εντός του Παναθηναϊκού  για την οποία εχει γραφτεί ότι δουλεύει για την ΑΕΚ. Όπως έγινε με τον Γκατσίνοβιτς και  τον Μπρινιόλι που πάλι χάθηκαν λόγο τεράστιας "καθυστέρησης" των αρμοδίων.  

Θα φανεί αν η φάμπρικα δεν έδωσε τον παίκτη στην Μποταφόγκο και Μπράγκα γιατί έχει δρομολογηθεί να καταλήξει τελικά στην ΑΕΚ!

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας, Βρείτε μας στο Facebook και στο twitter

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια