Παναθηναϊκός Διαιτητής Champions League στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Vincic

Ο Σλοβένος, ελίτ διαιτητής, Βίντσιτς ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός! Διαιτητής  επιπέδου Champions League.

Ένα από τα μεγάλα ονόματα της ευρωπαϊκής διαιτησίας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός που είναι και το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στη Super League. Ο άνθρωπος που ορίστηκε πέρσι από την UEFA να διευθύνει τον τελικό του Champions League είναι ο εκλεκτός του Στεφάν Λανουά για το πρώτο ντέρμπι της φετινής Super League 1.

Ο Σλάβκο Βίντσιτς είναι ο πρώτος ξένος ρέφερι που θα έρθει από τα μέρη μας τη φετινή σεζόν, ωστόσο ο ελίτ διαιτητής μόνο άγνωστος δεν είναι στο ελληνικό κοινό και δη στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Ο Σλοβένος τη σεζόν 2019-2020 ορίστηκε και πάλι σε αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό με το τελικό 2-2 να διαμορφώνεται στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων με πέναλτι που έδωσε μέσω VAR.

Τη σεζόν 2022-2023 ο Βίντσιτς βρέθηκε πάλι στην Τούμπα για ένα ματς ΠΑΟΚ-ΠΑΟ αυτή τη φορά για τα προημιτελικά του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί 2-0...

Από κει και πέρα έχει σφυρίξει άλλους τρεις αγώνες στην Τούμπα, ο πρώτος με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα (2-2) κι οι άλλοι δύο για την Ευρώπη (το 2016 0-0 με τη Φιορεντίνα για το Europa League, το 2019 2-2 με τον Άγιαξ για τα προκριματικά του Champions League)

Βοηθοί του Βίντσιτς θα είναι οι συμπατριώτες του, Αντράζ Κόβατσιτς και Τόμας Κλάντσικ, VAR ο Ολλανδός, Πολ Φαν Μπόνκελ με βοηθό τον Στέφανο Κουμπαράκη, ενώ τέταρτος θα είναι ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης.

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας, Βρείτε μας στο Facebook και στο twitter

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια