Παναθηναϊκός φέτος έγιναν βήματα σωστά

alafouzos
 

Στο Παναθηναϊκό στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου μιλούσαμε για μεταγραφές και ζητούσαμε παίκτες από το πάνω ράφι. Παίκτες που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομαδα μας και κυρίως θα μειώσουν την απόσταση από τον ανταγωνισμό

Ας μην ξεχνάμε ότι η ομαδα τερμάτισε 4η στην Super League μέσα σε διαδηλώσεις.

Κι ήμασταν καχύποπτοι καθως έχουν προηγηθεί πολλά χρόνια χωρίς πρωτάθλημα με εγκληματικά κι ακατανόητα λάθη των διοικούντων στον Παναθηναϊκό όπως αυτό με τον Γιοβανοβιτς.

Παράλληλα υπάρχει για χρόνια πολύ μεγάλο παρασκήνιο σε βάρος του Παναθηναϊκού από τους κατά καιρούς διοικούντες το ελληνικό ποδόσφαιρο και η διοίκηση μοιάζει αδύναμη να αντιδράσει σε αυτό! 

Όπως έχουν γινει και -θα πρέπει να αναφέρονται- τα πολλά σωστά βήματα όπως η οικονομική εξυγίανση της  ΠΑΕ και τα μεθοδικά βήματα προς το νέο γήπεδο!

Βήματα σωστά

Φέτος ήταν μια χρονιά που πράγματι ο Παναθηναϊκός έκανε πολλά και σημαντικά βήματα για την ενίσχυση της ομάδας και οποία πρέπει να αναφέρονται!

Οι διοικούντες στον Παναθηναϊκό κράτησαν τον Ιωαννίδη παρά τις σειρήνες και τα ιλιγγιώδη ποσά που έριξαν στα πόδια του μεγαλες ευρωπαϊκές ομαδες. 

Στο ρόστερ προστέθηκε ο Μαξίμοβιτς, ο Ίγκανσον, ο Τετε, ο Πελλίστρι, ο Μαξ, και ο Ουναϊ. Παράλληλα ως μεταγραφή θα πρέπει να λογίζεται και ο Ντραγκοφσκι.  Όλοι τους παίκτες από το πάνω ράφι!

Ήρθε και η πρόκριση στη League Phase του Conference όπου με βάση την δυναμικότητα των ανταγωνιστών ελπίζουμε να παίζουμε τουλάχιστον μεχρι το Πάσχα!

Μόνη παραφωνία τα αποτελέσματα στο ελληνικό πρωτάθλημα, η δημιουργία και η δυσκολία στο γκολ απέναντι σε οργανωμένες άμυνες άλλα και η άμυνα που πρέπει να δέσει!  Αυτά τα προβλήματα ειχαμε και πέρυσι!

Όμως ακόμη και οι πιο πικραμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού πρέπει να παραδεχτούν ότι φέτος έγιναν βήματα σωστά!

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας, Βρείτε μας στο Facebook και στο twitter

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια