Παναθηναϊκός Πιθανή ενδεκάδα με τον ΠΑΟΚ

panathinaikos

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τον κρίσιμο αγώνα  με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και
οι επιλογές του Ντιέγκο Αλόνσο για την ενδεκάδα φαίνεται να έχουν σχεδόν διαμορφωθεί Δεν θα πρέπει να περιμένουμε πολλές διαφορές στον τρόπο παιχνιδιού σε σχέση με το παιχνιδι με την Athens Kallithea.

Έτσι λοιπόν κάτω από τα δοκάρια  θα σταθεί ο Ντραγκόφσκι  και στην άμυνα, στο δεξί άκρο, ο Γιώργος Βαγιαννίδης με τον Γιάννη Κώτσιρα διεκδικούν μια θέση, με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα. Στο κέντρο της άμυνας, θα πάρουν φανέλα βασικού οι Ίνγκασον και Γεντβάι, ενώ στο αριστερό άκρο θα αγωνιστεί ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Στα χαφ, το δίδυμο των Αράο και Νεμάνια Μαξίμοβιτς φαίνεται να έχει “κλειδώσει”, με τον Αράο να προσφέρει περισσότερα στον αμυντικό τομέα και τον Μαξίμοβιτς να βοηθάει στο δημιουργικό κομμάτι. Ενώ, η τρίτη θέση στον άξονα πιθανότατα θα καλυφθεί από τον Τάσο Μπακασέτα  φυσικά σε πιο προωθημένο ρόλο.

Στην επίθεση, οι θέσεις στα άκρα παίζονται ανάμεσα στον Τετέ, που θα ξεκινήσει δεξιά, και τον Φακούντο Πελίστρι ή τον Ντάνιελ Μαντσίνι, με τον πρώτο να έχει προβάδισμα για την αριστερή πτέρυγα. Στην κορυφή της επίθεσης, ο Φώτης Ιωαννίδης ο οποίος είναι σε εξαιρετική φόρμα! 

Τρόπος παιχνιδιού!

Όλα δείχνουν ότι η ομάδα θα παίξει πάλι με σχήμα 4-2-3+1 που έπαιξε με την Καλλιθέα.  Με δυο παίκτες στο κέντρο  και μόνο ένας ανασταλτικός  (Αρράο). Σε πολλά σημεία του αγώνα η ομάδα θα μοιάζει κομμένη στα δύο. 

Ουσιαστικά το παιχνίδι  του Παναθηναϊκού θα κριθεί μπροστά από την περιοχή του ΠΑΟΚ στο τρίτο τέταρτο του γηπέδου και στην πίεση προς στους αμυντικούς για να κάνουν το λάθος και να βγάλουμε φάση!  Εδώ τόσο ο Τετε όσο και ο Πελλίστρι με τον Μπακασέτα θα πρέπει να τα δώσουν όλα!

Η προσπάθεια του ΠΑΟΚ θα είναι να περάσει η μπάλα από εκείνο το σημείο προς τα πλάγια κι αυτό γιατι ο Αλονσο έχει αφήσει εντελώς ακάλυπτα τα πλευρά της ομάδας στο κέντρο. Από εκεί η ομάδα μας θα είναι ευάλωτη σε αντεπιθέσεις και πλαγιοκοπήσεις κάτι που ο ΠΑΟΚ έχει εξειδικευτεί να κάνει.

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας, Βρείτε μας στο Facebook και στο twitter

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια