Απορρίφθηκε πρόταση για Τσεριν από τον Παναθηναϊκό

cerin

Οι Κροάτες «χτύπησαν» επίσημα την… πόρτα του Παναθηναϊκού για τον Σλοβένο μέσο, Άνταμ Τσέριν εισπράττοντας άμεσα αρνητική απάντηση από τους πράσινους χωρίς να το συζητήσουν περαιτέρω.

Το ενδιαφέρον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ για τον Άνταμ Τσέριν είναι γνωστό εδώ και κάποιες ημέρες!

Κυκλοφορήσαν πληροφορίες ότι οι Κροάτες το είχαν προχωρήσει πολύ περισσότερο τις προηγούμενες ημέρες, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ο Τσέριν έχει επικοινωνήσει με τον ίδιο τον Ζάετς και γίνονται διαπραγματεύσεις μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Ντιναμό για τον Σλοβένο διεθνή μέσο.

Το μεσημέρι της Τρίτης πράγματι ο κροατικός σύλλογος ενημέρωσε για την πρότασή του την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία ήταν της τάξεως των 2 εκατ. ευρώ.

Η πρόταση απορρίφθηκε  από το τριφύλλι χωρίς να υπάρξει συζήτηση. Ο Σλοβένος χαφ, που δεσμεύεται με συμβόλαιο και έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα, συνεπώς η προσπάθεια που έκανε η Ντιναμό ήταν εκ των προτέρων καταδικασμένη.

Πέρα από τον Παναθηναϊκό, ούτε ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει ιδιαίτερη διάθεση για να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, παρότι θα ήθελε ένα νέο συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικούς όρους. 

Σε αυτή την κατεύθυνση πιέζει ο ατζέντης του Τσέριν  ο οποίος χαρακτήρισε ως «ρεαλιστική» τη μεταγραφή του Τσέριν στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ που όπως φαίνεται δεν διαθέτουν τα χρήματα για να πετύχουν κάτι τέτοιο και να καλύψουν τις ανάγκες του Παναθηναϊκού.


Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας κάντε like κι ακολουθήστε την σελίδα μας στο Facebook

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια