Παναθηναϊκός: Η short-list με παίκτες του Αλονσο

alonso-papadimitriou

Εκτός από τον Δημητρη Γιαννούλη για τον οποίο γράψαμε χθες ότι υπάρχει ήδη επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό, ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει έτοιμη short-list σύμφωνα με το Sportdog.gr με παίκτες που ξέρει καλά και τους οποίους μπορεί να φέρει ο ίδιος στην Ελλάδα.

Στην λίστα περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων και εξτρέμ της Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ας δούμε τα ονόματα:


ΟΚΑΜΠΟ: Είναι αριστερός εξτρέμ, 24 ετών, έχει συμβόλαιο με την Κάντιθ μέχρι το 2026, αλλά δεν είναι βασικός στην ομάδα του. Έχει market value στις 900.000 ευρώ, δεν θα είναι δύσκολο να έρθει στην Ελλάδα.

ΠΕΛΙΣΤΡΙ:
Δεξιός εξτρέμ, 22 ετων, με market value στα 8 εκατ. ευρώ, ανήκει στη Μαν. Γιουνάιτεντ αλλά η αγγλική ομάδα τον παραχωρεί δανεικό.

ΜΑΡΤΙΝΕΖ: Χαφ, 24 ετών, έχει συμβόλαιο με τη Μίντιλαντ - Που πριν από 1,5 χρόνο βέβαια είχε δώσει 5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Προφανώς και ο ίδιος θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

ΜΑΡΙΧΑΛ: Στόπερ, 23 ετών, με market value στα 3,5 εκατ. ευρώ και συμβόλαιο με την Ντιναμό Μόσχας μέχρι το 2027. Αλλά μπορεί εύκολα να φύγει (ακόμα και με λύση συμβολαίου). Θυμίζει τον Κάρμο στο παιχνίδι του, ίσως η πιο εύκολη λύση από όλες για να έρθει. 

Δείτε όλο το άρθρο εδώ

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας κάντε like κι ακολουθήστε την σελίδα μας στο Facebook

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια