Παναθηναϊκός o Παβόν φεύγει από την Γκρέμιο!

pavon

Τα Μέσα της Λατινικής Αμερικής θεωρούν ότι Κρίστιαν Παβόν, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, ενώ Βραζιλιάνος δημοσιογράφος αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει νέα πρόταση για τον Αργεντινό εξτρέμ. Μάλιστα η πιθανή αποχώρηση έχει κάνει την ομάδα του να ψάχνει ήδη αντικαταστάτη στο μεταγραφικό παζάρι.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «br.bolavip.com» επικαλείται το ρεπορτάζ του Μπρούνο Σοάρες αναφέροντας:

«Για τον Παβόν έχει γίνει ήδη μια πρόταση από την ελληνική ομάδα, η οποία όμως απορρίφθηκε γιατί το ποσό ήταν πολύ κοντά σε αυτό που έδωσε η Γκρέμιο για να τον υπογράψει.

Τώρα, ο Μπρούνο Σοάρες αποκαλύπτει ότι η ομάδα αναμένει να δεχθεί μια νέα πρόταση για τον αθλητή. Ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να αυξήσει την προσφορά τόσο για την ομάδα, όσο και για τον ποδοσφαιριστή.

Το ερώτημα είναι αν υπάρχει πράγματι πιθανότητα να κάνει ο παναθηναϊκός την υπέρβαση και ο παίκτης και η ομάδα να δεχτούν την "συμφωνία"

Πριν λίγες ώρες  ο δημοσιογράφος, Έρναν Καστίγιο σε ανάρτησή του στο Χ εμφανίστηκε βέβαιος πως ο Παβόν θα αποχωρήσει από την Γκρέμιο για την Ευρώπη, ξεκαθαρίζοντας όμως πως οι επιλογές που έχει ο παίκτης είναι πολλές.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Ο Κρίστιαν Παβόν αποχωρεί από την Γκρέμιο. Το 2024 έπαιξε 11 παιχνίδια και σημείωσε 3 γκολ. Η Ευρώπη φαίνεται ο προορισμός του. Υπάρχουν όμως πολλές επιλογές».

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας κάντε like κι ακολουθήστε την σελίδα μας στο Facebook και το X

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια