Παναθηναϊκός: Ο Σάρι έχει πλέον καεί!


Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να πείσει τον Μαουρίτσιο Σάρι, προκειμένου να τον φέρει στην Ελλάδα για λογαριασμό του. Η προσπάθεια να κλείσει έναν προπονητή από το πάνω ράφι είναι κεντρικό στοιχείο του σχεδιασμού του.

Η πρόταση που έγινε στον Ιταλό τεχνικό είναι ιδιαίτερα μεγάλη και οι πράσινοι έδειξαν την θέληση τους να τον αποκτήσουν. Η αρχική απάντηση δεν ήταν θετική τα παζάρια συνεχίστηκαν ωστόσο η τελική απάντηση δεν έχει δοθεί ακόμη και ο ίδιος φέρεται ο Σάρι ζητάει χρόνο!

Από όσα πληροφορούμαστε είναι φανερό ότι δεν ειναι θέμα χρημάτων άλλα ο συγκεκριμένος δεν έχει ψηλά στις προτιμήσεις του τον Παναθηναϊκό και το Ελληνικό πρωτάθλημα, καθως αναζητά πρόταση από ομάδα από κάποιο μεγαλύτερο πρωτάθλημα ή ίσως και ομάδα επίπεδου champions league.

Προφανώς ο Σαρι δεν γνωρίζει ότι Παναθηναϊκός ειναι πολύ μεγάλη ομάδα και το να θέλει καποιος να βρεθεί στο τιμόνι του είναι τιμή κι όχι τελευταία επιλογή.  

Σαν νέος προπονητής θα πρέπει να έρθει στον Παναθηναϊκό να δηλώσει ευτυχής και να υποσχεθεί τίτλους και μεγαλες ευρωπαϊκές βραδιές στα εκατομμύρια οπαδούς. Αυτό ο Σαρι δεν μπορει πλέον να το κάνει.

Αν έρθει τελικά θα ξέρουμε όλοι (φίλαθλοι παίκτες και ΠΑΕ) ότι ηρθε με κρύα καρδιά για τα λεφτά, στην πρωτη στραβή θα αρχίσουν οι γκρίνιες και τελικά το μετανιώσουμε κι εμείς κι αυτός.

Το να επιμένουμε και να τον περιμένουμε να μας καταδειχτεί ειναι λάθος.

Στρατηγικά αν το δεις,

όταν κάποιος δεν θέλει να ειναι μέρος του σχεδιασμού του Παναθηναϊκού τότε

ο σχεδιασμός θα έχει υπονομευθεί εξ αρχής αν αυτός τελικά ηγηθεί του σχεδίου. 

Γι αυτό ο Σαρι έχει πλέον καεί! 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια