Βλαχοδήμος "θα ήθελα να γυρίσω στον Παναθηναϊκό"

vlachodimos-panathinaikos

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναμένεται να ψάξει ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, με τη Νότιγχαμ Φόρεστ να θέλει να παραχωρήσει τον Έλληνα τερματοφύλακα

Η χρονιά ήταν απογοητευτική για την Νότιγχαμ Φόρεστ  του Βαγγέλη Μαρινάκη  που τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών και έπρεπε να παλέψει μέχρι τέλους για να διατηρηθεί στην Premier League. 

Τελικά,  τερμάτισε στη 17η θέση, έξι βαθμούς μπροστά από τη Λούτον.

Την Τετάρτη (05/06) η Νότιγχαμ επιβεβαίωσε πολλαπλές αναχωρήσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Όπως μεταδίδει η Athletic, ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας είναι προς πώληση με την Φόρεστ να θέλει να βγάλει κάποιο κέρδος από την αποχώρησή του, αφού τον αξιώνει περίπου στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Η Φόρεστ θέλει να ανακτήσει τα αρχικά 4,5 εκατομμύρια λίρες που πλήρωσε στην Μπενφίκα για τον Έλληνα διεθνή τερματοφυλάκα, ο οποίος είναι απογοητευμένος από την έλλειψη ευκαιριών του και είναι ιδιαίτερα πρόθυμος να προχωρήσει.

Η φημολογία δεν σταματά εκεί, καθώς στο κόλπο μπαίνουν και ομάδες από την Ελλάδα, με τον Παναθηναϊκό να είναι ψηλά στην λίστα για τον Έλληνα πορτιέρο, ωστόσο δεν έχει υπάρξει ακόμη κάτι το ουσιώδες, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Πάντως ο ίδιος είχε δηλώσει πως «Ο στόχος μου αυτή τη στιγμή δεν είναι να γυρίσω στην Ελλάδα. Αλλά, αν κάποια στιγμή είναι να γυρίσω, θα ήθελα να γυρίσω στον Παναθηναϊκό».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια