Παναθηναϊκός 18η Ιουλίου κλεινει η λίστα για τα ματς του Europa League

papadimitriou

Δεν τελεσφόρησε η υπόθεση της μεταγραφής του Δημήτρη Γιαννούλη στον Παναθηναϊκό, καθώς ο διεθνής Έλληνας μπακ ενημέρωσε  πως θέλει να παραμείνει στο εξωτερικό.

Ο Παναθηναϊκός δεν περίμενε άπραγος όλο αυτό το διάστημα και ενεργοποιεί τις εναλλακτικές του απ’ το εξωτερικό, έχοντας ήδη κάνει προεργασία και προχωρημένες επαφές με αριστερούς μπακ πρώτης γραμμής.

Στην κορυφή της λίστας είναι δύο παίκτες (σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας αγωνίζεται στην Πορτογαλία κι ο άλλος είναι Ισπανός) με τους οποίους έχουν γίνει προχωρημένες επαφές κι έχει δοθεί το «πράσινο φως» κι απ’ τον Ντιέγκο Αλόνσο. 
 
Ένας εκ των δύο αναμένεται να «κλείσει» άμεσα, προκειμένου καλυφθεί το κενό που υπάρχει αριστερά στο ρόστερ των «πράσινων».

Σε ό,τι αφορά τον πρώτο από τους δύο εξτρέμ που θέλει να κλείσει ο Παναθηναϊκός, η προθεσμία εκπνέει στις 18/7 για να δηλωθεί στα ματς με Μάριμπορ ή Μπότεβ για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Συνολικά το «τριφύλλι» έχει ανάγκη να προσθέσει 3-4 σπουδαίους παίκτες στο δυναμικό του ώστε να ανέβει επίπεδο.

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας κάντε like κι ακολουθήστε την σελίδα μας στο Facebook και στο X

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια