Οριστικό: Με 4 ομάδες τα Playoffs στη Super League

protathlima

Με νέο τρόπο  θα διεξάγονται από τη νέα αγωνιστική περίοδο τα Playoffs στην Super League.

Σύμφωνα με την απόφαση ο πρωταθλητής θα κρίνεται στα Playoffs στα οποία συμμετέχουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και όχι οι έξι που ίσχυε μέχρι και φέτος.

Επιπλέον ένα μίνι πρωτάθλημα θα παίζουν οι ομάδες που τερματίζουν στις θέσεις 5-8 με έπαθλο το πέμπτο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο γκρουπ οι βαθμοί των ομάδων από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θα διαιρούνται δια δύο.

Τέλος, για τις θέσεις 9 έως 14 θα πραγματοποιούνται κανονικά τα Playouts για τις ομάδες που θα υποβιβαστούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ομόφωνα εγκρίθηκε η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2024-25, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Super League.

Η διεξαγωγή του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2024-25 θα πραγματοποιηθεί με Playoffs για τις θέσεις 1 έως 4 και 5 έως 8 (με διαίρεση δια δύο των βαθμών της κανονικής περιόδου για τις ομάδες 5 έως 8) και Playouts για τις θέσεις 9 έως 14.

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας κάντε like κι ακολουθήστε την σελίδα μας στο Facebook και στο X

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια