Παναθηναϊκός: Στα πρωτοσέλλιδα ο Ιωαννίδης

aboila
Στα πρωτοσέλιδα των Abola και Record βρέθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης, την περίπτωση του οποίου φαίνεται πως δεν εγκαταλείπει η Σπόρτινγκ.

Η Σπόρτινγκ Λισαβώνας φαίνεται πως δεν έχει καταθέσει τα όπλα για τον Φώτη Ιωαννίδη λόγω της επιθυμίας του προπονητή της, Ρούμπεν Αμορίμ.

Τόσο η Abola όσο και η Record, έβαλαν στο εξώφυλλό τους τον Έλληνα επιθετικό εξηγώντας πως η υπόθεσή του για τα «λιοντάρια» της Λισαβώνας δεν έχει ακόμη κλείσει.

Η πρώτη ανέφερε πως η Σπόρτινγκ δεν έχει παραιτηθεί από την διεκδίκηση του Ιωαννίδη τονίζοντας πως αποτελεί πρώτη επιλογή του Αμορίμ και επισημαίνοντας πως η στάση των «πρασίνων» μπορεί να αλλάξει με τον καιρό.

record

Η Record από την άλλη αναφέρει πως η Σπόρτινγκ θα στείλει δικό της άνθρωπο στην Αθήνα για να κλείσει την συμφωνία, με τον Έλληνα φορ, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ τους, να είναι αποφασισμένος να πιέσει το «τριφύλλι» για να ρίξει τις απαιτήσεις του από τα 25 εκατ. ευρώ στα οποία εμμένει αυτή τη στιγμή. Τέλος, σημειώνει πως η Μπολόνια και η Ίπσουϊτς είναι πλέον εκτός παιχνιδιού.

Πέρα απ’ όσα αναφέρουν τα δύο πρωτοσέλιδα, μία συνθήκη που έχει διαφοροποιηθεί, είναι η πώληση του Παουλίνιο, του δεύτερου φορ της πορτογαλικής ομάδας, στην Τολούκα αντί 7.75 εκατ. ευρώ.

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας κάντε like κι ακολουθήστε την σελίδα μας στο Facebook και στο X

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια