Παναθηναϊκός - Μπράουνσβαϊγκ: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (06/07)

panathinaikos

Μετά την προβληματική εμφάνιση με την Πάφο ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει  σήμερα Σάββατο 6 Ιουλίου την Μπράουνσβαϊγκ στο τελευταίο του φιλικό τεστ επί αυστριακού εδάφους.

Η Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ, είναι ομάδα από τη 2η κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος κι όλοι αναμένουν μια βελτιωμένη εικόνα από τον Παναθηναικό καθως η προετοιμασία στην Αυστρία τελειώνει. Μετά τον αγώνα η  ομάδα επιστρέφει στην Αθήνα, για την συνέχεια στην προετοιμασία και πλησιάζουμε  στα πρώτα επίσημα παιχνίδια.

Ένας Παναθηναϊκός που δεν κατάφερε ακομη να κάνει μεταγραφές  αλλά ουτε καν να κλείσει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας!

Όπως στα προηγούμενα δύο φιλικά με Χάους (14-0) και Πάφο (0-0), ο Ντιέγκο Αλόνσο αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους περισσότερους από τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του. Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει και πάλι σε πολλούς ποδοσφαιριστές. 

Εκτός είναι οι Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μαξίμοβιτς, Μλαντένοβιτς, Κλεϊνχέισλερ, ενώ πιθανότατα να μη χρησιμοποιηθούν και οι Μπακασέτας και Γεντβάι, που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Ο αγώνας αρχίζει στις 18:00 και θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 2.

Οι «πράσινοι» με το τέλος του σημερινού αγώνα ουσιαστικά ολοκληρώνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, καθώς  τους ενόψει των αγώνων για το 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας κάντε like κι ακολουθήστε την σελίδα μας στο Facebook και στο X

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια