Παναθηναϊκός Μας έλειψαν 8-9 παίκτες θα βελτιωθούμε

alonso

Ο Ντιέγκο Αλόνσο μετά τη φιλική ήττα από τη Μπράουνβσαϊγκ αναφέρθηκε στην κακή εικόνα του Παναθηναϊκού και στο τι περιμένει καθως πλησιάζουν τα επίσημα παιχνίδια  που θα κρίνουν το μέλλον στο Παναθηναϊκό.

Ειδικότερα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού σχολίασε πώς «δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Παλέψαμε αλλά δεν ήμασταν όσο aggressive θα θέλαμε. Έχουμε τις επόμενες εβδομάδες να δουλέψουμε. Μας έλειψαν 8-9 παίκτες και όταν επιστρέψουν θα βελτιωθούμε. Από εκεί και πέρα είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη δουλειά που κάναμε στη προετοιμασία. 

Οι παίκτες δούλεψαν πολύ σκληρά. Αυτά τα παιχνίδια είναι κομμάτι του δρόμου. Δώσαμε ευκαιρία σε παίκτες που συνήθως δεν παίζουν και πιστεύω πως θα δούμε θετικά πράγματα στο μέλλον. Δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά. Είχαμε εννιά παίκτες έξω. Οι παίκτες στο Euro, όσοι τέθηκαν εκτός εδώ και ο Ιωαννίδης. Θα βελτιωθούμε με αυτούς και θα είμαστε καλύτεροι».

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας κάντε like κι ακολουθήστε την σελίδα μας στο Facebook και στο X

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια