Τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό έχουν ονοματεπώνυμα

alafouzos-paapdimitriou
 
Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε μια πολύ άσχημη εικόνα κόντρα στην Μπράουνσβαϊγκ -ομάδα Β Εθνικής της Γερμανίας- και πλέον υπάρχει έντονη ανησυχία για το τι μέλλει γενέσθαι στο ποδοσφαιρικό τμήμα  και στις αντιδράσεις των οπαδών λίγες βδομάδες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Αν σκεφτεί κανείς ότι πριν από ένα χρόνο και κάτι, η ομάδα μας παίζοντας με κορωνοϊό έχασε το πρωτάθλημα της περιόδου 2022-23 για ένα μόλις βαθμό. Έκτοτε ο προπονητής "πλαισιώθηκε" -υποχρεωτικά ως ποινή για την απώλεια του πρωταθλήματος-,  από ένα τεχνικό διευθυντή ο οποίος είχε απολυθεί προηγουμένως από την ΑΕΚ!

Λίγους μήνες μετά η ομάδα μας με τον συγκεκριμένο προπονητή κατάφερε να μπει στους ομίλους του Europa league μετά από πολλά χρόνια. Ο Σέρβος τεχνικός ήταν εκείνος που επί μία διετία είχε όλο το βάρος και τις ευθύνες του χτισίματος όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος, λειτουργώντας ως μάνατζερ «αγγλικού τύπου», δίχως τεχνικό διευθυντή!

Ξαφνικά ενώ  η ομάδα μας ήταν στην πρώτη στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος και προσηλωμένη στον στόχο:

giovanovits-papadimitriou

Απόλυσε τον προπονητή που έκανε την εξέδρα να παραληρεί και να τραγουδά το όνομα του. Ήταν ο προπονητής που έχτισε τον παναθηναϊκό από το μηδέν και τον οδηγούσε μεθοδικά σε μέρες δόξας. Μας έμαθε να βλεπουμε ξανά Παναθηναϊκό.

Έφερε στην θέση του  έναν απίθανο άνεργο, υπερφίαλο προπονητή που ήρθε απαξιώνοντας τα πάντα και δηλώνοντας πως θα να μας μάθει μπάλα και θα πάρει πρωτάθλημα γιατι ξέρει το τρόπο! 

Πιστός στην στρατηγική επιλογή της απαξίωσης της προηγούμενης δουλειάς και του προπονητή, έβαλε ανόητη, περιττή ένταση στην προπόνηση και οδήγησε σε τραυματισμούς και θλάσεις το σύνολο της ομάδας. Η ομάδα κατέληξε νοσοκομείο στη μέση της χρονιάς!

Ο Τεριμ έχοντας υποστήριξη και φίλους στα ΜΜΕ, εμμένοντας στην γραμμή της απαξίωσης, έκοψε την μπάλα σε βασικά στελέχη όπως ο Σενκερφελντ και ο Αϊτόρ, τσακώθηκε με τους υπόλοιπους και στο τέλος απαίτησε να φύγουν 12-15  παίκτες! 

Προκάλεσε χάος στα αποδυτήρια καταλήγοντας εξαιρετικά αντιπαθητικός και στην εξέδρα. Είδαμε μεχρι και διαδηλώσεις κατά της διοίκησης. Τελικά η ομάδα τερμάτισε 4η διασώζοντας στο τέλος την χρονιά κατακτώντας το κύπελο Ελλάδος.

Επιπλέον η ομάδα μας:

Λόγω αβλεψίας (προπονητή, τεχνικού, διευθυντή διοίκησης; ) έχασε τον βασικό της τερματοφύλακα. Ο καλύτερος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος πέρυσι ο οποίος για 300.000 πήγε στον ανταγωνιστή μας όπως ήταν δικαίωμα του. Όταν το καταλάβαμε πέσαμε στα πόδια του αλλά ήταν αργά!

Λόγω αβλεψίας (προπονητή, τεχνικού, διευθυντή διοίκησης; ) έχασε τον  κορυφαίο παίκτη, τον Μπερναρ ο οποίος πήγε στην Μινεϊριο και μετά τον παρακαλούσαμε να μην φύγει. 

Λόγω αβλεψίας (προπονητή, τεχνικού, διευθυντή διοίκησης; ) απότυχε να κλείσει με γερο συμβόλαιο το ραγδαία ανερχόμενο Τσέριν πριν το Euro24! Ο παίκτης σήμερα κοστίζει κοντά στα 10εκ ευρώ!

Λόγω αβλεψίας (προπονητή, τεχνικού, διευθυντή διοίκησης; ) απότυχε να κάνει εγκαίρως 3-4 μεταγραφές  πρωτοκλασάτων για να πλησιάσει τον ανταγωνισμό, αλλά και το κλείσει το κενό στην θεση του Μπερναρ, όσο και για την θέση του αριστερού Μπακ κι ενώ γνώριζε ότι δεν θα ανανεώσει με Χουανκάρ. 

Λόγω αβλεψίας (προπονητή, τεχνικού, διευθυντή διοίκησης; ) απότυχε να κάνει μεταγραφή για την θέση του Δεξιού εξτρέμ και ενώ γνώριζε ότι δεν θα ανανεώσει τον Παλάσιος.

Τώρα τελευταία απότυχε να φέρει τον Σαρι ή κάποιο προπονητή από το πάνω ράφι, ενώ έγινε αντικείμενο απαξίωσης από κάποιον... Γιανούλη και αντικείμενο απόγνωσης κι οργής όταν τελικά ανακοίνωσε ότι θα κλείσει με κάποιον Ρεμπότσο.

Η παρουσία της ομάδας μας στα φιλικά προετοιμασίας ήταν μεχρι τώρα απογοητευτική. Αυτό θα πρέπει να δρομολογήσει άμεσες εξελίξεις στα μεταγραφικά γιατι σε τυχόν αποκλεισμό από την Ευρώπη η κατάσταση θα γίνει εκρηκτική διότι προβλήματα και η κακοδαιμονία στον Παναθηναϊκό έχουν ονοματεπώνυμα!

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας κάντε like κι ακολουθήστε την σελίδα μας στο Facebook και στο X

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια