Παναθηναϊκός Αγιαξ κι όλοι ελπίζουμε να θυμηθούμε τα παλιά

panathinaikos-ajax

Η προηγούμενη δεκαετία αποδείχτηκε καταστροφική για την ομάδα μας, και έσβησε τους πόντους από τις μεγαλες ευρωπαϊκές πορείες που έκαναν πολλούς από εμάς οπαδούς του Παναθηναϊκού επί προεδρίας Γ. Βαρδινογιάννη! 

Το ίδιο καταστροφική αποδείχτηκε και η πορεία του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα όπου παραμένει 12 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα. 

Ειδικά φέτος -με την συμπόρευση Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ-, ηττήθηκε για την προεδρία της Super League κι αγνοήθηκε εντελώς στις εκλογές της ΕΠΟ!

Επανερχόμενοι στην Ευρώπη το Τριφύλλι σήμερα έχει κατρακυλήσει αρκετά κάτω από την 200στη θεση της UEFA και μπαίνει στις κληρώσεις με τους ανίσχυρους. 

Για να ανέβει θέσεις χρειάζεται διαρκείς υπερβάσεις ενότητα και ψυχή ώστε να επιβληθούμε επί ισχυρότερων αντιπάλων και να έρθουν και προκρίσεις και οι βαθμοί. 

Europa League

Η ομάδα ξεκινά την ευρωπαϊκή της παρουσία στις 25 Ιουλίου από τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League όπου αντιμετωπίζει την Μπότεφ Πλόβντιβ.  

Αν προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή από το ζευγάρι Άγιαξ – Βοϊβοντίνα όπως έγινε γνωστό σήμερα Δευτέρα (22/7).


 

Συγκεκριμένα ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 8 Αυγούστου κι η ρεβάνς στις 15 του ίδιου μήνα. Όλοι ελπίζουμε να θυμηθούμε τα παλιά

Αν ο Παναθηναϊκός  αποκλειστεί  θα παίξει για Conference League και ο  αντίπαλος του  θα προκύψει από το ζευγάρι Ζρίνσκι Μόσταρ – Μπράβο.

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας, Βρείτε μας στο Facebook και στο twitter


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια