Παναθηναϊκός-Μπότεφ Πλόβντιβ: Κανάλι, ώρα, τηλεοπτική μετάδοση (25/07)

europa-league

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί το βράδυ της Πέμπτης 25/7 τη Μπότεφ Πλόβντιβ στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά στον 2ο προκριματικό του Europa League. Μια εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα την 1η Αυγούστου, οι πράσινοι θα ταξιδέψουν στη Βουλγαρία, όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας ρεβάνς στην έδρα της ομάδας της Φιλιππούπολης.

Η Μπότεφ κατέκτησε το Κύπελλο Βουλγαρίας νικώντας με 3-2 την πρωταθλήτρια Λουντογκόρετς στον τελικό ενώ στο πρωτάθλημα κατέκτησε την έβδομη θέση.

Το κανάλι της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μπότεφ

Όπως όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του τριφυλλιού, έτσι και το πρώτο εντός ευρωπαϊκό παιχνίδι θα μεταδοθεί από τις συχνότητες της Cosmotesports1 στις 21:00 ώρα Ελλάδος.

Οι «πράσινοι» είναι το μεγάλο φαβορί αυτού του αγώνα, καθώς υπάρχει σημαντική διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Σε περίπτωση που περάσουν, θα συνεχίσουν στον τρίτο προκριματικό του Europa League όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή από το ζευγάρι Άγιαξ – Βοϊβοντίνα όπως έγινε γνωστό σήμερα Δευτέρα (22/7).

Αν αποκλειστούν θα παίξουν στον τρίτο προκριματικό του Conference League και ο αντίπαλος θα προκύψει από το ζευγάρι Ζρίνσκι Μόσταρ – Μπράβο.

Το «τριφύλλι» χρειάζεται τουλάχιστον δύο προκρίσεις, για να παίζει στην Ευρώπη έως τον Ιανουάριο. Αν κάνει τρεις προκρίσεις θα συνεχίσει στο Europa League.

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας, Βρείτε μας στο Facebook και στο twitter

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια