Χρυσάφι για Σπόραρ η Σλόβαν - Ετοιμάζει πρόταση στον Παναθηναϊκό

sporar

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι διατεθειμένη να κάνει μια σημαντική προσφορά στον Παναθηναϊκό για τον Αντράζ Σπόραρ, παρέχοντας παράλληλα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στον παίκτη.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας θέλει ενίσχυση στην επίθεση και εξετάζει με τεράστιο ενδιαφέρον την περίπτωση του Αντράζ Σπόραρ, ο οποίος στο παρελθόν πέρασε από την Σλοβακία και πραγματοποίησε μάλιστα εξαιρετικές εμφανίσεις.

Όπως προκύπτει από τα ΜΜΕ της Σλοβενίας, το ενδιαφέρον της Σλόβαν για τον «πράσινο» επιθετικό δεν είναι απλώς... θεωρητικό, αλλά η ομάδα παρουσιάζεται διατεθειμένη να καταθέσει μια σημαντική προσφορά στον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει «δεμένο» τον Σπόραρ μέχρι το 2026.

Το ποσό που ετοιμάζεται να δώσει δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, όμως το ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Σλοβάκοι θα προσφέρουν στον ίδιο τον παίκτη ένα πολυετές συμβόλαιο και μάλιστα με πολύ υψηλές απολαβές, δίνοντάς του παράλληλα ηγετικό ρόλο στο ρόστερ.

Το σίγουρο είναι πως οι εξελίξεις αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον, με το «Τριφύλλι» πάντως να έχει το πάνω χέρι, αφού έχει συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή και δεν κινδυνεύει να τον χάσει, εάν δεν ικανοποιηθεί απόλυτα οικονομικά.

πηγή: SDNA

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας κάντε like κι ακολουθήστε την σελίδα μας στο Facebook και στο X

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ποιος μα@@κας καθυστερει ν'απαντησει στην ευκαιρια να σουταρουμε το παλτο???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή