Παναθηναϊκός: Η Μπολόνια έχει πρώτο στην λίστα τον Ιωαννίδη


Σύμφωνα με το «tuttomercatoweb.com», ο Φώτης Ιωαννίδης είναι η Νο.1 επιλογή της Μπολόνια για την αντικατάσταση του Joshua Zirkzee ο οποίος πωλείται από τον σύλλογο! Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μπολόνια ετοιμάζεται να υποβάλει πρόταση που θα αλλάξει τα δεδομένα!

Στο σχετικό δημοσίευμα γίνεται αναφορά στα είκοσι τρία γκολ την τελευταία σεζόν του Ιωαννίδη ο οποίος έχει αποτίμηση άνω των 20 εκατ. ευρώ. Γίνεται λόγος για την πρόταση της Ιπσουιτς  ύψους 24 εκατομμυρίων ευρώ και για συμφωνία των δυο συλλόγων, αλλά στη συνέχεια ο παίκτης αρνήθηκε να πάει Αγγλία!

Ακόμη γίνεται αναφορά στο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας η οποία άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι θα κάνει προσπάθεια να επανέρθει.

Ανεπιβεβαίωτες  πληροφορίες από την Ιταλία λένε πως ο η πλευρά Ιωαννίδη  δε βλέπει με κακό μάτι τη μετακίνηση στο Καμπιονάτο.

Το θέμα είναι ο Παναθηναϊκός για να κάνει μεταγραφές πρέπει να πουλήσει παίκτες με μεγάλη αξία όπως ο Ιωαννίδης, ο Σπόραρ, ο Τσεριν για τους οποίους φέρεται να υπάρχει ζεστό ενδιαφέρον ξένων συλλόγων.  Τυχόν πώληση  κάποιων από αυτούς αλλάζει τα μεταγραφικά δεδομένα στο Παναθηναϊκό αφήνοντας χώρο και χρήμα για μεγάλης αξίας μεταγραφές.

 Η σχετική φιλολογία αναμένεται να ενταθεί τις επόμενες ημέρες.

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας κάντε like κι ακολουθήστε την σελίδα μας στο Facebook και στο X

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια