Παναθηναϊκός: Παγώνουν την περίπτωση του Ρεμπότσο, εξετάζονται κι άλλοι μπακ

papadimitriou-alonso

Χθες ήταν βέβαιο ότι επιλογή των Αλονσο Παπαδημητρίου για την αριστερή πλευρά ήταν ο Πέδρο Ρεμπότσο. Ο βραχύσωμος επιθετικογενής μπακ απότυχε να καλύψει τις μεγαλες προσδοκίες του κόσμου που είχαν δημιουργηθεί όταν σε πρώτο πλάνο ήταν η περίπτωση Δημήτρη Γιαννούλη.

Το βράδυ είχε γίνει αντιληπτό σε όλους ότι Παναθηναϊκός δεν θα αγόραζε παίκτες με στόχο να ανέβει επίπεδο και να πιάσει τους ανταγωνιστές του, αλλά αγόραζε παίκτες από τα πανέρια! Η διάχυτη απογοήτευση στα κοινωνικά δίκτυα έφερε στο φως μια κατάσταση εκρηκτική καθως η περίπτωσή  Ρεμπότσο δημιούργησε βαθιά απογοήτευση στο κόσμο του Παναθηναϊκού!

Έτσι σήμερα, το ρεπορτάζ  του ΑΜΠΕ διέψευσε  κι αυτή την επιλογή, τονίζοντας πως το Τριφύλλι κοιτά για άλλους παίκτες. Η διαρροή λέει πως οι πράσινοι θέλουν κάτι καλύτερο για την συγκεκριμένη θέση του ρόστερ.  Πολλά θα κριθούν και από τους παίκτες που θα φύγουν αφήνοντας χώρο και χρήματα για μεταγραφές.

Κι ενώ ο χρόνος πιέζει ενόψει Europa League, η αλήθεια είναι ότι χρειάζονται οπωσδήποτε 4-5 μεταγραφές παικτών που θα αλλάξουν επίπεδο στην ομάδα αλλιώς η χρόνια αναμένεται πολύ δύσκολη για όλους στον Παναθηναϊκό!

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας κάντε like κι ακολουθήστε την σελίδα μας στο Facebook και στο X

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια