Παναθηναϊκός: Αυτοι φεύγουν

panathinaikos

Ο Ντιέγκο Αλόνσο περιμένει μεταγραφές, αλλά είναι δεδομένες και οι αποχωρήσεις.

Ορισμένοι που είχαν δοθεί δανεικοί που δεν έχουν τύχη. Ο Παναθηναϊκός φαντάζει απίθανο να δώσει ευκαιρία σε κάποιον από τους Τρουιγέ, Κλεϊνχέισλερ, Τσοκάι και Τόρο. Αργά ή γρήγορα θα δουν την πόρτα της εξόδου.

Ο Κλεϊνχέσλερ έπαιξε και στο Euro 2024 με την Ουγγαρία. Δεδομένου ότι ο ίδιος θέλει να διατηρήσει τη θέση του στην εθνική ομάδα της χώρας του, θα αναζητήσει κάτι άλλο. Ο Παναθηναϊκός θέλει να έχει ένα οικονομικό κέρδος από την αποχώρησή του.

Όσο για τον Τρουιγέ, δεν έχει μέλλον και το επιβεβαίωσε αυτό ο δανεισμός του στον Βόλο. Δεν έκανε τη διαφορά ούτε εκεί. Πιθανό να φύγει ακόμη και ως ελεύθερος με τον Λεβαδειακό να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Ο Τόρο ήταν απλώς μία απογοητευτική επιλογή του «τριφυλλιού» και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα αποτελέσει παρελθόν, ενώ ο Τσόκαϊ δεν θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα. Το θέμα είναι τι θέλει και ο ίδιος, αφού το προηγούμενο καλοκαίρι δεν έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο δανεισμού του σε άλλη ομάδα της Super League 1. Ενδιαφέρον υπάρχει και φέτος από ελληνικά κλαμπ, αλλά ο ίδιος μάλλον θα το ψάξει για έξω.

Τέλος, η διάλυση του Παναθηναϊκού Β’ έχει φέρει και έναν έξτρα πονοκέφαλο. Το πώς θα αξιοποιηθούν ορισμένοι νεαροί παίκτες. Αυτό θα φανεί προσεχώς.
 
Πληρ:Sportime

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας κάντε like κι ακολουθήστε την σελίδα μας στο Facebook και στο X

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια