Η πρόταση του Παναθηναϊκού στον Φώτη Ιωαννίδη


Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει στο τραπέζι πρόταση για ανανέωση με τον Παναθηναϊκό και τετραπλασιασμό των αποδοχών του. Αυτή τη στιγμή κάνει € 400 K/έτος και ο μισθός που προσφέρεται είναι € 1,6 M/έτος.  
 
Μια πρόταση που ουσιαστικά αφήνει όλες τις επιλογές ανοικτές για τον παίκτη που αν δηλώσει ότι επιθυμεί να φύγει δύσκολα θα το αρνηθεί ο Παναθηναϊκός.  Για την ακρίβεια, αν ο παίκτης αρνηθεί να ανανεώσει ουσιαστικά ανοίγει η πόρτα για μεταγραφή άμεσα.

Όπως αναφέρει η o Jogo ο 24χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός, συνεχίζει να είναι ο νούμερο ένα στόχος της Σπόρτινγκ για την ενίσχυση της επίθεσης, αλλά δεν φαίνεται να είναι εύκολο.

Ο ελληνικός σύλλογος προσπαθεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ιωαννίδη, ο μισθός του οποίου θεωρείται χαμηλός για την αξία του. Ο Παναθηναϊκός προσφέρει στον επιθετικό μισθό τετραπλάσιο από αυτό που παίρνει σήμερα για συμβόλαιο μέχρι το 2028.

Δηλαδή θα φτάσει στα 1,6 εκατ. ευρώ καθαρά ετησίως. Αυτή τη στιγμή ο 24χρονος παίκτης λαμβάνει «μόνο» περίπου 400 χιλιάδες ευρώ ετησίως.

Ο ελληνικός σύλλογος θέλει να συνεχίσει να υπολογίζει στον παίκτη, που εκτός από τη Σπόρτινγκ ενδιαφέρονται και οι Λέστερ και Σαουθάμπτον, από την Πρέμιερ Λιγκ.

Μάλιστα απέρριψε πρόσφατα πρόταση 27 εκατομμυρίων ευρώ από τις «αλεπούδες» για τον Έλληνα διεθνή και οι «άγιοι» μπορεί να είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν τα 30 εκατομμύρια ευρώ που επιθυμεί ο Παναθηναϊκός.

Όσο για τη Σπόρτινγκ, τα λιοντάρια συνεχίζουν να κάνουν ό,τι μπορούν για να φέρουν τον Ιωναννίδη στην Πορτογαλία.

Ο Ρούμπεν Αμορίμ, προπονητής της Σπόρτινγκ, μίλησε στον επιθετικό, για να προσπαθήσει να πείσει το νούμερο 7 του «Πάνα» να πάει στη Σπόρτινγκ, που θα παίξει στο Champions League, κάτι που θα μπορούσε να παίξει σημαντικό ρόλο και στην απόφαση του ποδοσφαιριστή.

Τη σεζόν 2023/24 σημείωσε 23 γκολ και είχε 10 ασίστ σε 44 αγώνες για τον Παναθηναϊκό. Αριθμοί που εντυπωσίασαν τη Σπόρτινγκ, αλλά και αρκετές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, που θέλουν να «κλέψουν» το στολίδι του ελληνικού συλλόγου.

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας, Βρείτε μας στο Facebook και στο twitter

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια