Παναθηναϊκός: Η πιθανή ενδεκάδα με τον Άγιαξ

alonso-jeremejef

Αυτές είναι οι σκέψεις του Ντιέγκο Αλόνσο για την ενδεκάδα.

Παναθηναϊκός και Άγιαξ αναμετριούνται την Πέμπτη (8/8 21:00) στο ΟΑΚΑ στα πλαίσια του τρίτου προκριματικού γύρου για το UEFA Europa League.

Μετά την καλή εμφάνιση στα επίσημα παιχνίδια με Μπότεφ ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν αναμένεται να κάνει ριζικές αλλαγές στην ομάδα μας.

Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Ντραγκόφσκι ενώ στα δεξιά της άμυνας ο Κώτσιρας. Στα στόπερ θα σταθούν ο Ίνγκασον με τον Γεντβάι ενώ αριστερά θα ξεκινήσει ο Μλαντένοβιτς.

Στο κέντρο μπροστά από τα μπακ θα σταθεί ο Αράο με τον Τσέριν κοντά του, και πιο μπροστά στα αριστερά ο Φίλιπ Τζούρισιτς παραμένει ακλόνητος. Στο δεξί φτερό ίσως να δούμε βασικό τον Τετέ σε εναλλαγή με τον Μαντσινι.

Στο 10 θα ειναι ο Τάσος Μπακασέτας και στην κορυφή της επίθεσης ο Γερεμέγεφ. Από εκεί και πέρα χρόνο αναμένεται να πάρει ο Ιωαννίδης ενώ και ο Μαξίμοβιτς διεκδικεί επίσης μία θέση στην ενδεκάδα.

Ανάλογα την πορεία του αγώνα ίσως δούμε και τον Φίλιπ Μαξ να παίρνει χρόνο αν και έχει προπονηθεί ελάχιστα με την ομάδα. Εκκρεμότητα και ο Βαγιαννίδης που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον δικέφαλο με την κατάστασή του να ξεκαθαρίζει αύριο.

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας, Βρείτε μας στο Facebook και στο twitter

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια