Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Κλείνει το παράθυρο για την παραχώρηση Ιωαννίδη

ioannidis

Καθώς η Σπόρτινγκ έριξε στο τραπέζι την τελική πρόταση της  για τον Ιωαννίδη, κλείνει το παράθυρο για την παραχώρηση του.

Ήταν 4 Ιουνίου όταν οι Πορτογάλοι έλεγαν ότι απομένουν οι λεπτομέρειες με Ιωαννίδη Δείτε εδω: Απομένουν οι λεπτομέρειες με Ιωαννίδη λέει η Σπόρτινγκ.

Από τότε περάσαν πάνω από 2 μήνες και παρά τις συνεχόμενες αρνητικές απαντήσεις από τον Παναθηναϊκό στις δύο επίσημες προτάσεις που έχουν καταθέσει, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας  επέστρεψε με την τελευταία της προσπάθεια για να κάνει δικό της τον Έλληνα επιθετικό, όπως αναφέρει η πορτογαλική A Bola.

Το δημοσίευμα γίνεται αναφορά στο χρόνο που τελειώνει  και για τον σύλλογο της Λισαβόνας που κάνει την τελευταία προσπάθειά να πείσει τον Παναθηναϊκό να πουλήσει τον 24χρονο διεθνή επιθετικό.

Η επίσημη πρόταση είναι της τάξης των 25.000.000 ευρώ (20 εκατ. ευρώ φιξ ποσό και ακόμα 5 εκατ. ευρώ σε μορφή μπόνους επίτευξης στόχων). 

"Η θα τα καταφέρει ή θα αποχωρήσει"  αναφέρει στο ρεπορτάζ της η ηλεκτρονική έκδοση της "A Bola" όπου γινεται λόγος και  στις δύο αρνητικές απαντήσεις που έλαβε η πορτογαλική ομάδα στις προτάσεις των 18.000.000 ευρώ αρχικώς και 20+3 εκατ. ευρώ ακολούθως.

Τέλος, η "A Bola" τονίζει ότι ο παίκτης έχει συμφωνήσει να μετακομίσει στην πορτογαλική πρωτεύουσα, και σε συμβόλαιο μέχρι το 2029. Όμως είναι δεδομένο ότι πρέπει να συμφωνεί κι ο Παναθηναϊκός ο οποίος  αρνείται συστηματικά την παραχώρηση του παίκτη.

Καθως το Πρωτάθλημα αρχίζει σε λίγες μέρες και με  δεδομένου ότι Παναθηναϊκός "συζητά" την αποχώρηση του Σποραρ, φαντάζει απίθανο να αποχωρίσει και ο Ιωαννίδης και να μείνει η ομαδα με έναν επιθετικό αυτή την στιγμή.

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας, Βρείτε μας στο Facebook και στο twitter

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια