Παναθηναϊκός Φίλιπ Τζούρισιτς αντί του Μπερνάρ

djuricic-bernard

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς έκανε τα πάντα στο πρώτο παιχνίδι: σκόραρε (αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ), κέρδισε πέναλτι, είχε δοκάρι, έκανε εκπληκτικές ντρίμπλες, έφτιαξε φάσεις για τους συμπαίκτες και γενικά ήταν ο κορυφαίος. 

Στο δεύτερό παιχνίδι με την Μποτεφ  έφτιαξε το πρώτο γκολ με την πάσα στο Μπλαντενοβιτς, έβαλε το δεύτερό γκολ μετά από κόντρα σε αμυντικό και το τρίτο  προ κενής εστίας μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από την «πράσινη» εξέδρα. 

Έκοψε, έτρεξε στο αιφνιδιασμό, μοίρασε, δημιούργησε παιχνίδι και εκτέλεσε του Βουλγάρους όπου τους βρήκε!  Δίκαια κατατάσσεται στους κορυφαίους κι όπως έχει γραφτεί αποτελεί τον ορισμό της... εσωτερικής μεταγραφής στον φετινο Παναθηναϊκό.

Για όσους βλέπουν την εικόνα της ομάδας σε βάθος είναι σαφές ότι ο Φιλιπ Τζούρισιτς ήταν πνιγμένος τα προηγούμενα χρόνια πίσω από τον Μπερναρ ο οποίος είχε πάρει την φανέλα στο σπίτι!

Κι αν με τον Γιοβανοβιτς ο Σέρβος έπαιρνε κάποια λεπτά συμμετοχής ο Φατιχ Τεριμ  προώθησε τον Βραζιλιάνο στην φυσική θεση κι έτσι ο Τζούρισιτς εξαφανίστηκε!

Η αποχώρηση του Μπερναρ και η έλευση του Αλόνσο είναι η αίτια που βρήκε ξανά φανέλα βασικού και δείχνει το μεγάλο ταλέντο και τα πολλά καντάρια μπάλα που ξέρει ο Σέρβος. Ίσως μάλιστα  αυτό να έχει επηρεάσει τον φετινό μεταγραφικό σχεδιασμό!

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας, Βρείτε μας στο Facebook και στο twitter

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια