Παναθηναϊκός ο αρχιδιαιτητής παραδέχτηκε ότι έπρεπε να ακυρωθεί το γκολ του Αστέρα.


Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ανάμεσα στους Αρκάδες και το «Τριφύλλι» έχει προκαλέσει αρκετή κουβέντα, αφού δεν θα έπρεπε ποτέ να μετρήσει, λόγω παράβασης του Άνταμ που βρισκόταν πολύ κοντά στο «πράσινο» τείχος.

Ο αρχιδιατητής Στεφάν Λανουά στη σημερινή (20/08) σύσκεψη με τους διαιτητές της Stoiximan Super League εξήγησε πως ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα έπρεπε να ακυρώσει το τέρμα των φιλοξενούμενων και να δώσει έμμεσο υπέρ του Παναθηναϊκού αφού ο παίκτης των Αρκάδων παρενοχλεί το τείχος. 

Δείτε σχετικά:Λανούα: Το γκολ σε βάρος του Παναθηναϊκού δεν έπρεπε να μετρήσει (vid)

Επομένως το τέρμα των φιλοξενούμενων δεν έπρεπε να μετρήσει και να καταλογιστεί έμμεσο για τους «πράσινους». 

Την αποκάλυψη έκανε στον «bwin ΣΠΟΡ FM 94.6», ο Κυριάκος Θωμαΐδης στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης».

Παράλληλα, στην ίδια εκπομπή του σταθμού, οι Παναγιώτης Βαρούχας και Γιώργος Σπανέας τόνισαν ότι κακώς ο Έλληνας ρέφερι επικαλέστηκε την μη λειτουργία του VAR, αφού ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσε να παρέμβει για την συγκεκριμένη παράβαση.

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι οι Έλληνες διαιτητές είναι ικανοί να τινάξουν το πρωτάθλημα στο αέρα και εντελώς ακατάλληλοι να σφυρίζουν ακόμη και τα πιο απλά παιχνίδια!

Είμαστε εν αναμονή, του video, που αναμένεται να κυκλοφορήσει απόψε, με την ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων της 1ης αγωνιστικής από τον Γάλλο αρχιδιαιτητή.

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας, Βρείτε μας στο Facebook και στο twitter

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια