Παναθηναϊκός: Πρόταση στη Ρίβερ Πλέιτ για αμυντικό

Enzo-Díaz

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA από την Αργεντινή, οι «πράσινοι» παλεύουν για την αγορά του 28χρονου αριστερού μπακ των «εκατομμυριούχων» του Μπουένος Άιρες.

Η προσπάθεια του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση στη θέση του αριστερού μπακ, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του SDNA από την Αργεντινή, η περίπτωση που έχει ξεχωρίσει και προχωρά τις διαπραγματεύσεις το «τριφύλλι», είναι αυτή του Έντσο Ντίας. Του 28χρονου βασικού αριστερού ακραίου αμυντικού της Ρίβερ Πλέιτ.

Το όνομά του είχε γραφτεί εδώ και εβδομάδες στην Αργεντινή.  Το ενδιαφέρον για τον παίκτη υπάρχει εδώ και πάνω από ένα μήνααλλά το θέμα είχε σκαλώσει.  Οι πληροφορίες απ’ την Αργεντινή αναφέρουν πως έχει προσφερθεί στη Ρίβερ το ποσό των 2,2 εκατ. δολαρίων για τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή και υπάρχουν σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις.

Το θετικό είναι πως ο 28χρονος θέλει να κάνει καριέρα στην Ευρώπη, καθώς μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί αποκλειστικά στην χώρα του. Στον Ντιέγκο Αλόνσο αρέσει ο παίκτης κι έτσι είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις με τη Ρίβερ Πλέιτ.

Ο Αργεντινός πάντως, δεν… παίζει μόνος του. Οι «πράσινοι» έχουν κι άλλη περίπτωση αριστερού μπακ που δουλεύουν παράλληλα. Ωστόσο, εάν βρεθεί η χρυσή τομή με το κλαμπ απ’ το Μπουένος Άιρες, τότε θα προχωρήσει το «τριφύλλι» με τον Έντσο Ντίας. 


Ο 28χρονος είναι στη Ρίβερ εδώ και 1,5 χρόνο, απ’ τον Ιανουάριο του 2023. Σε αυτό το διάστημα έχει κάνει 69 συμμετοχές με 1 γκολ και 7 ασίστ. Όντας βασικότατο στέλεχος των «εκατομμυριούχων». Πριν από εκεί αγωνιζόταν στην Ταγιέρες με την οποία «έγραψε» 128 παιχνίδια, 7 γκολ και 10 ασίστ. Η ομάδα στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του, είναι η Αγκροπεκουάριο που αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία Αργεντινής.

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας, Βρείτε μας στο Facebook και στο twitter

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια