Παναθηναϊκός: Μπήκε πωλητήριο και στο Βέρμπιτς

verbic

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει τοποθετήσει τον Φιλιπ Τζουρισιτς στην θεση του αριστερού εξτρέμ και με την κίνηση αυτή κάλυψε επάξια  το κενό του Μπερναρ μετά την αποχώρηση του.  Δείτε περισσότερα εδώ

Ο Σέρβος πήγε καλά στην προετοιμασία ενώ στα ματς με την Μποτεφ ήταν αποκάλυψη κερδίζοντας επάξια την θέση του στον φετινό Παναθηναϊκό.


Στο πρώτο παιχνίδι κέρδισε πέναλτι, είχε δοκάρι, έκανε εκπληκτικές ντρίμπλες, έφτιαξε φάσεις για τους συμπαίκτες και γενικά ήταν ο κορυφαίος. 
 
Στο δεύτερό παιχνίδι με την Μποτεφ έφτιαξε το πρώτο γκολ με την πάσα στο Μπλαντενοβιτς, έβαλε το δεύτερό γκολ μετά από κόντρα σε αμυντικό και το τρίτο προ κενής εστίας, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από την «πράσινη» εξέδρα. 

Στην θεση αυτή πλέον αναζητείται  για μεταγραφή κάποιος  παίκτης που θα του αυξήσει τον ανταγωνισμό.

Πωλητήριο

Με αυτή την κίνηση ο Αλόνσο ανάρτησε πωλητήριο τόσο στον Αϊτορ ο οποίος ενημερώθηκε ήδη να βρει ομάδα όσο και στον Βέρμπιτς τον οποίο ειδαμε πολλές φορές πέρυσι να μπαίνει στην θεση του Μπερνάρ στα αριστερά!

Ο Σλοβένος δεν πήρε μέρος στην προετοιμασία κι έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας, μια κίνηση μήνυμα του Αλόνσο ότι δεν υπολογίζεται και να βρει ομάδα και να φέρει προσφορά.

Περαιτέρω τα παιχνίδια με τον Αγιαξ θα είναι καθοριστικά και για τον Σπόραρ καθώς ειναι πιθανό με την αποθεραπεία του Φώτη Ιωαννίδη να βρεθεί εκτός αποστολής!

Όλα τα παραπάνω δίνουν μια νέα δυναμική στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού καθώς ο Αλόνσο κάνει ξεκαθάρισμα στο ρόστερ του. 

Το μόνο σίγουρο είναι  η μεταγραφή αριστερού μπακ όπου αναζητείται ένας παίκτης που θα βάλει δύσκολα στον Μπλαντενοβιτς, και από κει και πέρα όλα είναι ανοιχτά κι ανάλογα το ποιος θα αποχωρίσει.

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας, Βρείτε μας στο Facebook και στο twitter

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια