Ποιος διαιτητής σφυρίζει το Παναθηναϊκός - Άγιαξ;

Filip Glova

Ο Σλοβάκος διαιτητής Φίλιπ Γκλόβα ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άγιαξ. Ο 36χρονος Σλοβάκος ο  ήταν στο Ελλάδα-Βόρεια Ιρλανδία 3-1 στις 27/092022. Μαζί του οι συμπατριώτες του Ντάνιελ Πόλατσεκ και Πίτερ Μπέντναρ ως επόπτες.

Στον ρόλο του τέταρτου διαιτητή ο Lukáš Dzivjak και οι Γερμανοί διαιτητές Sascha Stegemann και Daniel Schlager στην αίθουσα VAR.

Ο αγώνας ξεκινάει στις 9 το βράδυ της Πέμπτης, ενώ η ρεβάνς θα γίνει μία βδομάδα αργότερα (15/8) στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» του Άμστερνταμ στις 21:15, όπως έκανε γνωστό η UEFA.

Οι «πράσινοι» αν προκριθούν με τον Άγιαξ, θα αντιμετωπίσουν είτε την Πρωταθλήτρια Πολωνίας Γιαγκελόνια, είτε τη Πρωταθλήτριας Νορβηγίας Μπόντο Γκλιμτ στα πλέι οφ του UEFA Europa League! Καμιά τους δεν αποτελει φόβητρο για τον φετινό Παναθηναϊκό.

Ο βαθμός δυσκολίας αυξάνει στην περίπτωση που η ομάδα μας αποκλειστεί από τον Άγιαξ καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπη στην ισχυρή Λανς από τη Γαλλία για να συνεχίσει στο ΟΥΕΦΑ Κόνφερενς Λιγκ.

Στηρίξτε το prasinea.blogspot.com κοινοποιήστε τις αναρτήσεις μας, Βρείτε μας στο Facebook και στο twitter

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια